Uw Tablet Opladen

Uw Tablet Opladen
Uw Tablet Opladen

Video: Uw Tablet Opladen

Video: Uw Tablet Opladen
Video: Tablet opladen 2024, Maart
Anonim

Tabletgebruikers hebben vaak vragen over opladen. Feit is dat veel van deze apparaten niet kunnen worden opgeladen via de USB-poorten van computers en laptops. Er zijn echter nog steeds verschillende manieren om met dit probleem om te gaan.

Uw tablet opladen
Uw tablet opladen

Als een tablet zoals een iPad op de USB-poort is aangesloten, gaat het opladen zelfs door, ondanks dat het apparaat anders meldt. Het is echter zo traag dat het ongeveer een dag kan duren om de tablet volledig op te laden. Het feit is dat een gewone USB-poort een stroomsterkte van slechts ongeveer 0,5 A geeft, en sommige tablets hebben tot 1,2 A nodig.

Dus hoe laad je je tablet op? Je kunt eerst proberen de uitgeschakelde tablet aan te sluiten op de computer, dan gaat het opladen sneller. Het is echter onwaarschijnlijk dat deze methode u tevreden zal stellen, omdat deze ook niet kan worden opgeladen via een stopcontact.

Ten tweede kunt u een speciale USB-hub gebruiken die aan één uiteinde 2 USB-poorten heeft. Beide poorten moeten worden aangesloten op een computer, het andere uiteinde van de splitter wordt via een standaardkabel op de tablet aangesloten.

Daarnaast kun je de hulp gebruiken van speciale programma's die de stroomsterkte in de computerpoorten kunnen herverdelen, bijvoorbeeld Ai Charger of Gigabyte On/Off Charge. De laatste detecteert automatisch het type aangesloten apparaat, de benodigde stroom en regelt de uitgangsspanning.

Opgemerkt moet worden dat de tablet aangesloten moet zijn op een ingeschakelde computer of laptop, anders start het opladen niet.

Hier zijn slechts enkele manieren om uw tablet op te laden via een USB-poort. Als er desondanks problemen zijn met het opladen van de tablet, is er hoogstwaarschijnlijk een storing. Meestal is het probleem gerelateerd aan de oplader, kabel, tabletbatterij of USB-poorten van de computer.

Aanbevolen: