Direct Contact Opnemen Met De MTS-operator

Inhoudsopgave:

Direct Contact Opnemen Met De MTS-operator
Direct Contact Opnemen Met De MTS-operator

Video: Direct Contact Opnemen Met De MTS-operator

Video: Direct Contact Opnemen Met De MTS-operator
Video: Как позвонить «живому» оператору МТС напрямую 2024, April
Anonim

Als u vragen heeft over het gebruik van mobiele diensten, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de MTS-operator door een speciaal nummer te bellen. Om geen tijd te verspillen aan het luisteren naar het automatische menu en over te gaan tot rechtstreekse communicatie met het ondersteunend personeel, moet u een paar extra stappen uitvoeren.

Ontdek hoe u rechtstreeks contact kunt opnemen met de MTS-operator
Ontdek hoe u rechtstreeks contact kunt opnemen met de MTS-operator

instructies:

Stap 1

U kunt rechtstreeks contact opnemen met de MTS-operator door het referentieservicenummer 0890 te bellen. In eerste instantie bevindt u zich echter in het spraakmenu, waar u wordt gevraagd op een bepaalde knop op de telefoon te drukken om deze of gene informatie te verkrijgen. Om commando's te kunnen bedienen, gaat u naar de toonmodus door op het sterretje op het toetsenbord te drukken.

Stap 2

Druk op de "0"-toets om te communiceren met een medewerker van het callcenter. U kunt dit op elk moment doen zonder te wachten op het einde van de gesproken menu-instructies. Wacht even (als alle operators bezet zijn, krijgt u de geschatte wachttijd voor een reactie te horen) en hoort u de stem van een medewerker van de klantenservice. Het is het beste om 's ochtends of' s avonds te bellen, omdat het overdag meestal minstens 5-7 minuten duurt om op een antwoord te wachten.

Stap 3

U kunt niet alleen vanaf een mobiele telefoon rechtstreeks contact opnemen met de MTS-operator, maar ook vanaf een vaste telefoon. Kies eerst de landcode - "acht", dan de code van uw stad en daarna - 766 01 66. U bevindt zich in het spraakmenu, waar dezelfde opdrachten werken als bij het kiezen vanaf een mobiele telefoon. Tegelijkertijd zijn beide methoden om de operator te bellen gratis als u zich in het dekkingsgebied van het MTS-netwerk bevindt.

Stap 4

Als u een vraag wilt stellen die geen dringend antwoord vereist, kunt u dit doen via de officiële website van de operator. Deze methode is ook geschikt voor mensen die geen MTS-abonnee zijn. De overgang naar de overeenkomstige sectie wordt uitgevoerd door de link op de hoofdpagina. Vul uw persoonlijke gegevens in, inclusief uw telefoonnummer of e-mail, afhankelijk van hoe u een reactie wilt ontvangen. Uw verzoek wordt beoordeeld op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt en u ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie.

Aanbevolen: