Abonnementen Op MTS Verwijderen

Inhoudsopgave:

Abonnementen Op MTS Verwijderen
Abonnementen Op MTS Verwijderen
Anonim

Soms sluiten gsm-abonnees per ongeluk onnodige betaalde abonnementen aan, waarna er elke dag een bepaald bedrag van hun rekening wordt afgeschreven. U kunt abonnementen op MTS verwijderen met speciale diensten van de operator.

U kunt abonnementen op MTS. verwijderen
U kunt abonnementen op MTS. verwijderen

instructies:

Stap 1

Voordat u abonnementen op MTS verwijdert, dient u hun namen te achterhalen en uzelf vertrouwd te maken met de volledige lijst om te voorkomen dat u degene die u nodig hebt verwijdert. U kunt dit het beste doen met de Internet Assistant-service, die beschikbaar is op de officiële MTS-website. Doorloop een snelle registratie in het systeem. Om dit te doen, kunt u de instructies op het scherm gebruiken of onmiddellijk het USSD-verzoek * 111 * 25 # van uw telefoon uitvoeren om de gegevens voor het invoeren van het account via sms te ontvangen.

Stap 2

Zodra u bent aangemeld bij het "Internet Assistant"-systeem, gaat u naar het tabblad "Abonnementen". Denk goed na over de lijst. Om abonnementen op MTS via uw persoonlijke account te verwijderen, klikt u gewoon op de verwijderknop naast elk van hen. Naast abonnementen moet u zich vertrouwd maken met andere secties van uw persoonlijke account om alle onnodige betaalde diensten te verwijderen. Als u zich bijvoorbeeld wilt afmelden voor nieuwsdiensten en andere betaalde diensten, gaat u naar het gedeelte "Tarieven en diensten" en selecteert u "Servicebeheer". Door op de knop "Uitschakelen" te klikken, kunt u zich afmelden voor onnodige nieuwsbrieven en andere betaalde diensten.

Stap 3

U kunt zich afmelden voor MTS-abonnementen met het USSD-verzoek * 152 * 2 #. Zodra je het hebt voltooid, wordt er automatisch een bericht naar je nummer gestuurd met informatie over aangesloten diensten en mailings, evenals opdrachten om ze uit te schakelen. Daarnaast kunt u contact opnemen met de MTS-abonnee-ondersteuningsservice op 0890 en abonnementen verwijderen door de aanwijzingen in het spraakmenu te volgen. Als u op de "0"-toets drukt, start de verbinding met de operator. Vraag hem om services of abonnementen uit te schakelen die je niet nodig hebt. Tot slot kunnen de medewerkers van het dichtstbijzijnde MTS-kantoor of communicatiesalon u de nodige assistentie verlenen. Ga daarheen, paspoort en mobiele telefoon meenemen, en betaalde abonnementen worden ter plekke uitgeschakeld.

Aanbevolen: