Hoe U De Operator Kunt Vinden Via Het Mobiele Telefoonnummer?

Inhoudsopgave:

Hoe U De Operator Kunt Vinden Via Het Mobiele Telefoonnummer?
Hoe U De Operator Kunt Vinden Via Het Mobiele Telefoonnummer?

Video: Hoe U De Operator Kunt Vinden Via Het Mobiele Telefoonnummer?

Video: Hoe U De Operator Kunt Vinden Via Het Mobiele Telefoonnummer?
Video: How to track anyone's phone location without them knowing! This was used on me😱 2024, Mei
Anonim

Wanneer u een inkomende oproep ontvangt van een onbekende abonnee, is het vaak nodig om de operator te achterhalen aan de hand van het mobiele telefoonnummer. Om dit te doen, moet u letten op de unieke code aan het begin van het nummer.

Probeer de operator te achterhalen via het mobiele telefoonnummer
Probeer de operator te achterhalen via het mobiele telefoonnummer

instructies:

Stap 1

De DEF-code, de eerste drie cijfers van het nummer direct na de internationale code, helpt u de operator te achterhalen aan de hand van het mobiele telefoonnummer. In het nummer + 7-918-848-44-00 is dit bijvoorbeeld de reeks 908. Elke operator heeft verschillende unieke DEF-codes, waarmee u hem nauwkeurig kunt identificeren.

Stap 2

Er wordt aangenomen dat de gemakkelijkste manier om erachter te komen wie de operator is, het mobiele telefoonnummer van MTS is. Dit mobiele bedrijf gebruikt DEF-codes van 910 tot 919, evenals van 980 tot 989. U kunt de Megafon-operator bepalen aan de hand van codes van 920 tot 929, van 930 tot 938 en ook 997. De Beeline-operator gebruikt ook combinaties 903- 906, 960 -968, evenals 909. Daarnaast zijn er DEF-codes die worden toegewezen aan regionale operators: 900, 908, 950-956. Als u de code 954 ziet, betekent dit dat de oproep via de satelliet is.

Stap 3

Als u de operator niet zelf via uw mobiele telefoonnummer kunt achterhalen, maakt u gebruik van speciale internetdiensten. Er zijn veel sites die deze mogelijkheid bieden. Ze hebben een soortgelijk werkingsprincipe, dat alleen verschilt in het ontwerp van de interface. De bronnen die de regio van de abonnee op de kaart weergeven, zijn bijzonder effectief. Hieronder vindt u links naar hen.

Stap 4

Gebruik speciale programma's om de operator op mobiel nummer te identificeren. Ze werken op basis van een ingebouwde DEF-codebasis die de operator nauwkeurig identificeert. Zo is er een PhoneWizard-applicatie voor het mobiele Java-platform. Op smartphones en pc's kunt u "Operators of Russia" of een vergelijkbare applicatie - "Mobile Operators" installeren.

Stap 5

U kunt de DEF-code eenvoudig in een van de internetzoekmachines invoeren om de operator onmiddellijk te achterhalen via het mobiele telefoonnummer. Meestal wordt de relevante informatie weergegeven op de link naar de site van het mobiele bedrijf. Ten slotte kunt u contact opnemen met een van de mobiele kantoren of een van de operators bellen. Met een hoge mate van waarschijnlijkheid wordt u gevraagd bij wie dit of dat nummer is geregistreerd en of u er veilig naar kunt bellen.

Aanbevolen: