Hoe Te Betalen Voor De "Mobiele Bank"-service

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor De "Mobiele Bank"-service
Hoe Te Betalen Voor De "Mobiele Bank"-service

Video: Hoe Te Betalen Voor De "Mobiele Bank"-service

Video: Hoe Te Betalen Voor De
Video: Рокетбанк – большой обзор и отзыв спустя 5 лет использования! 2024, Mei
Anonim

"Mobiele Bank" is een dienst die door bankinstellingen wordt aangeboden om klanten toegang te geven tot hun rekeningen via een mobiele telefoon en internet. Hiermee kunt u uw account beheren waar u ook bent.

Hoe te betalen voor de service?
Hoe te betalen voor de service?

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - schijfemulatieprogramma.

instructies:

Stap 1

Betaal voor de "Mobile Bank"-service met uw telefoon. Stuur een bericht van een betaalkaart naar nummer 900 met een tekst waarin u de hoeveelheid aanvulling moet aangeven, het minimumbedrag is 100 roebel en het maximale bedrag is 10.000 roebel. Voer vervolgens de laatste vier cijfers van het kaartnummer in.

Stap 2

Doe een betaling ten gunste van organisaties, maak hiervoor een sms-bericht aan en stuur het naar nummer 900 in het volgende formaat: ontvanger (vul de lettercode in van de ontvanger van deze betaling, bijvoorbeeld Avon), voer vervolgens de gegevens in (dit is de betalingsgegevens, het portefeuillenummer kan fungeren als zijn rol, overeenkomst). Vooraf moet de vereiste worden aangegeven in de bestelling / sjabloon.

Stap 3

Voer vervolgens het bedrag in (het bedrag van uw betaling in roebels). Grenzen aan het bedrag zijn vergelijkbaar met de vorige paragraaf. Schrijf vervolgens de laatste vier cijfers van uw kaartnummer in.

Stap 4

Voltooi de factuurbetaling. Stuur hiervoor een bericht naar de bank met het verzoek om deze betaling uit te voeren, als reactie ontvang je een sms ter bevestiging van de transactie en met daarin de betalingsgegevens. Genereer en verzend daarna naar het nummer 900 SMS met de volgende gegevens: ontvanger (voer de lettercode van de ontvanger in, bijvoorbeeld EIRTS), voer vervolgens (+) in, deze extra parameter wordt gebruikt om het bedrag te betalen, rekening houdend met verzekering. In dit geval wordt de plus direct achter de ontvanger geplaatst.

Stap 5

Voer vervolgens de betalingsgegevens in, bijvoorbeeld de code van de betaler, 1234567890. Geef vervolgens de periode aan waarover de betaling wordt gedaan, deze moet als maandnummer worden ingevuld. Deze parameter is optioneel. Voeg aan het einde de laatste vier cijfers van uw kaart toe. Deze informatie is alleen verplicht als er meerdere betaalkaarten aan het telefoonnummer zijn gekoppeld.

Stap 6

Scheid parameters met symbolen -,., #. Als u in de aangegeven periode of helemaal geen schuld heeft, ontvangt u in een reactiebericht 10. Als er nog een schuld is, ontvangt u een sms om de operatie te bevestigen met een speciale code. Stuur het ongewijzigd naar nummer 900 om de schuld te betalen in de "Mobiele Bank".

Aanbevolen: