Waarom De Computer De Telefoon Niet Ziet

Inhoudsopgave:

Waarom De Computer De Telefoon Niet Ziet
Waarom De Computer De Telefoon Niet Ziet

Video: Waarom De Computer De Telefoon Niet Ziet

Video: Waarom De Computer De Telefoon Niet Ziet
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Van tijd tot tijd zijn gebruikers van mobiele apparaten geïnteresseerd in waarom de computer de telefoon niet ziet en tegelijkertijd is er geen mogelijkheid tot gegevensuitwisseling. De redenen kunnen heel verschillend zijn, van een verkeerde verbinding tot problemen in apparaten.

De computer ziet de telefoon niet als er een verbindingsprobleem is
De computer ziet de telefoon niet als er een verbindingsprobleem is

instructies:

Stap 1

Controleer de dichtheid van de USB-kabelverbinding met uw telefoon en computer. Zorg ervoor dat de kabel vrij is van slijtage of knikken. Als de computer de telefoon niet ziet na het aansluiten, probeer dan de kabel aan te sluiten op een andere USB-poort op de computer. Wacht even totdat het systeem het aangesloten apparaat heeft gedetecteerd en correct heeft geconfigureerd.

Stap 2

Kijk of het nieuwe apparaatdetectiepictogram op de taakbalk verschijnt. Heel vaak ziet de computer geen telefoons van nieuwe modellen en om ze te identificeren, moet u de juiste stuurprogramma's installeren. Als uw telefoon is geleverd met een opstartbare schijf, plaatst u deze in het cd-station en voert u het installatieprogramma uit. Als er geen schijf is, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en selecteert u "Eigenschappen". Ga naar Apparaatbeheer en zoek naar een niet-geïdentificeerd apparaat met een geel uitroepteken. Klik erop en selecteer "Stuurprogramma installeren". Geef het internet op als zoeklocatie voor stuurprogramma's en wacht even totdat het systeem de benodigde services detecteert en installeert.

Stap 3

Bij het aansluiten van sommige telefoonmodellen start het proces van het detecteren van een nieuw apparaat niet. Probeer gewoon naar "Deze computer" te gaan en kijk of er een nieuw verwijderbaar apparaatpictogram in deze map is verschenen. Klik erop en je wordt naar de inhoud van de geheugenkaart van de telefoon geleid.

Stap 4

Houd er rekening mee dat wanneer u de nieuwste iPhone op een computer aansluit, u ook op het scherm van de telefoon zelf moet klikken en ontgrendelen. Daarna verschijnt het verzoek "Deze computer vertrouwen?" op het scherm van het apparaat. Selecteer "Ja", en pas daarna komt de telefoonmap beschikbaar in het gedeelte "Deze computer".

Stap 5

Schakel tijdelijk de antivirus van het systeem en andere processen die veel bronnen verbruiken uit als de computer de telefoon niet ziet. Verouderde hardware en rommelige besturingssystemen kunnen de detectie van nieuwe apparaten vertragen. Probeer ook uw computer en mobiele telefoon opnieuw op te starten en vervolgens de apparaten opnieuw aan te sluiten. Verschillende interne softwareproblemen kunnen de oorzaak van het probleem zijn, dat kan worden verholpen door opnieuw op te starten.

Aanbevolen: