Waarom De Computer De Navigator Niet Ziet

Inhoudsopgave:

Waarom De Computer De Navigator Niet Ziet
Waarom De Computer De Navigator Niet Ziet

Video: Waarom De Computer De Navigator Niet Ziet

Video: Waarom De Computer De Navigator Niet Ziet
Video: Device not connecting to your computer (MyDrive Connect) 2024, April
Anonim

Navigator is een apparaat dat satellietsignalen ontvangt en uw huidige locatie kan bepalen. Ook kunnen navigators de te volgen route bepalen, maar als er geschikte bijgewerkte elektronische kaarten van het gebied zijn.

We verbinden de navigator zonder problemen met de computer
We verbinden de navigator zonder problemen met de computer

Het is nodig

  • - pc;
  • - navigator;
  • - USB-kabel;
  • - software;
  • - Servicecentrum.

instructies:

Stap 1

In winkels worden navigators zowel met vooraf geïnstalleerde elektronische kaarten als zonder elektronische software verkocht. Als uw navigator geen vooraf geïnstalleerde kaarten heeft, moet u het apparaat aansluiten op uw thuis-pc en zelf de vereiste gelicentieerde software downloaden. De nieuwe navigator wordt om verschillende redenen mogelijk niet gedetecteerd door het computersysteem.

Stap 2

Controleer of de kabel die op het apparaat is aangesloten goed werkt. De inconsistentie ervan kan ook de oorzaak van het conflict zijn. Gebruik een andere geschikte kabel. Onthoud dat de set connectoren op uw navigator afhankelijk is van het specifieke model, maar meestal zijn GPS-apparaten uitgerust met standaard USB-ingangen. Een defecte USB-connector is ook een van de oorzaken van conflicten tussen de pc en het GPS-apparaat. Breng uw navigator naar een servicecentrum. Deskundigen zullen de exacte reden bepalen.

Stap 3

Als de computer bij het aansluiten van het apparaat de informatie "USB-apparaat niet herkend" weergeeft, probeer dan de USB-parameters in de navigator zelf te controleren. Sommige apparaten worden mogelijk niet herkend via de USB-poort vanwege niet-overeenkomende connectoren. USB is een universele interface voor gegevensoverdracht. Het verschilt zowel in stroomsnelheid als in gegevensoverdrachtsnelheid. Zo zijn er USB 1.0, 2.0, 3.0 aansluitingen. De connector van de navigator moet overeenkomen met de parameters van de USB-interface op de pc. Bij het aansluiten van een ongeschikt extern apparaat kan er een conflict optreden als gevolg van een USB-mismatch.

Stap 4

Voor een correcte herkenning van de navigator moet u mogelijk extra programma's op uw pc installeren. Bijvoorbeeld ActiveSync - programma's voor het synchroniseren van verschillende mobiele apparaten met een computer. Total Commander of een andere geschikte bestandsbeheerder. Dit programma helpt u informatie over het systeem te krijgen, onzichtbare apparaten en systeembestanden te bekijken.

Stap 5

Als het GPS-apparaat een verwijderbare geheugenkaart heeft, wordt deze mogelijk niet gedetecteerd vanwege een mediastoring. Probeer het opslagmedium te vervangen. De pc zal de navigator niet detecteren als op het systeem niet de juiste software is geïnstalleerd - de driver. Sluit alleen een volledig opgeladen navigator aan op uw computer. Door de lage batterijlading zal de pc het apparaat ook niet detecteren.

Stap 6

De computer kan de ontvanger mogelijk niet zien vanwege een apparaatstoring. De oorzaak van de storing wordt alleen bepaald door de specialisten van het servicecentrum. In dit geval moet de navigator worden gerepareerd of vervangen.

Aanbevolen: