Direct Contact Opnemen Met De Beeline-operator?

Inhoudsopgave:

Direct Contact Opnemen Met De Beeline-operator?
Direct Contact Opnemen Met De Beeline-operator?

Video: Direct Contact Opnemen Met De Beeline-operator?

Video: Direct Contact Opnemen Met De Beeline-operator?
Video: Мошенничество beeline и что с этим делать 2024, April
Anonim

Wanneer abonnees vragen hebben over mobiele diensten, moeten ze vaak rechtstreeks contact opnemen met de Beeline-operator. Hier is een speciaal nummer voor, evenals enkele andere communicatiemethoden die zorgen voor "live" communicatie met technische ondersteuning.

U kunt rechtstreeks contact opnemen met de Beeline-operator
U kunt rechtstreeks contact opnemen met de Beeline-operator

instructies:

Stap 1

U kunt rechtstreeks contact opnemen met de Beeline-operator via verkort nummer 0611. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, bevindt u zich in het spraakmenu, waar u wordt gevraagd op een of andere toets te drukken om verschillende opdrachten uit te voeren. Om geen tijd te verspillen, drukt u onmiddellijk op "0" om verbinding te maken met een ondersteuningsmedewerker. Zorg er eerst voor dat de toonkiesmodus is geactiveerd (als er geen geluidssignaal uit de luidspreker komt bij het indrukken van de toetsen, drukt u op de "ster"). Het gesprek is gratis binnen het netwerk.

Stap 2

Probeer rechtstreeks contact op te nemen met de Beeline-operator op 8-800-700-0611. Het kan worden gekozen vanaf zowel een mobiele als een vaste telefoon, terwijl het ook geldig is voor abonnees die de diensten van andere mobiele operators gebruiken. Gebruik het bovenstaande algoritme om verbinding te maken met technische ondersteuning. Als je moet bellen vanuit internationale roaming, gebruik dan het nummer + 7-495-974-88-88.

Stap 3

U kunt de Beeline-operator bellen met bepaalde nummers die specialisten in bepaalde soorten diensten verenigen. Voor vragen over USB-modems belt u bijvoorbeeld 8-800-700-0080, over Wi-Fi - 8-800-700-2111, over internet thuis - 8-800-700-8000, huistelefoon - 8-800-700 -8000 of thuis-tv - 8-800-700-8000. In dit geval krijgt u sneller en nauwkeuriger antwoord voor de diensten van belang.

Stap 4

Neem contact op met de Beeline-ondersteuningsservice via specialisten in de kantoren of communicatiesalons van de operator, die beschikbaar zijn in de meeste grote steden van Rusland en de aangrenzende landen. Als u problemen ondervindt bij het vinden van het dichtstbijzijnde kantoor, kunt u het adres ervan zien op de kaart in het gedeelte "Contacten" op de officiële website van de exploitant.

Stap 5

Gebruik andere communicatiemethoden in het geval dat de vraag aan de Beeline-operator niet urgent is. Probeer bijvoorbeeld een e-mail te sturen naar [email protected] of een sms-bericht naar het korte nummer 0622. Daarnaast zijn een feedbackformulier en een chat met technisch ondersteunend personeel beschikbaar op de officiële Beeline-website. Al deze diensten werken de klok rond en zijn gratis. De wachttijd voor een reactie kan variëren van één tot meerdere werkdagen.

Aanbevolen: