Hoe Een IPhone Te Vinden Via IMEI

Inhoudsopgave:

Hoe Een IPhone Te Vinden Via IMEI
Hoe Een IPhone Te Vinden Via IMEI

Video: Hoe Een IPhone Te Vinden Via IMEI

Video: Hoe Een IPhone Te Vinden Via IMEI
Video: Как узнать imei заблокированного iphone 2024, Maart
Anonim

Tegenwoordig hebben iPhones veel fans en worden daarom heel vaak het onderwerp van diefstal. Als jij een van degenen bent die hun modieuze gadget zijn kwijtgeraakt, dan moest je waarschijnlijk nadenken over hoe je een iPhone van IMEI kunt vinden.

Hoe een iPhone te vinden via IMEI
Hoe een iPhone te vinden via IMEI

instructies:

Stap 1

Apple iPhone-fabrikant heeft gezorgd voor de eigenaren van hun apparaten, waardoor ze hun locatie kunnen volgen via een geolocatiesysteem. Hiervoor moet de functie iPhone zoeken op uw telefoon zijn ingeschakeld. U kunt een verzoek indienen via de icloud.com-website door uw Apple ID en wachtwoord in een speciaal venster in te voeren.

Stap 2

Maar als de iPhone-zoekfunctie is uitgeschakeld, of de telefoon wordt niet gevolgd door het systeem, dan zit er niets anders op dan te proberen een iPhone te vinden via IMEI.

Stap 3

Als uw telefoon is gestolen, kunt u contact opnemen met het politiebureau en een verklaring over het incident schrijven met vermelding van de plaats, het tijdstip en de omstandigheden van het misdrijf.

Stap 4

Om contact op te nemen met wetshandhavingsinstanties, hebt u een paspoort, een iPhone-document (in het bijzonder de IMEI) nodig, een ontvangstbewijs dat de aankoop van het apparaat bevestigt. Politieagenten zullen een verzoek indienen bij de mobiele bedrijven en zullen kunnen achterhalen welke cm-kaart na u in uw iPhone is geplaatst en op welke plaats (naar welke toren) uw telefoon heeft gecommuniceerd met de mobiele netwerkoperator. Met deze informatie kunnen ze uw apparaat vinden.

Stap 5

Helaas wordt het werk van medewerkers van interne aangelegenheden niet altijd met succes bekroond. In de praktijk worden telefoons zelden gevonden. In dit geval kunt u proberen een iPhone via IMEI te vinden op verschillende sites die de mogelijkheid bieden om informatie over de telefoon te ponsen. Dit kan door te zoeken in de IMEI-databases van de gevonden iPhones, die door netizens zijn gemaakt. Op de site sndeep.info kun je bijvoorbeeld de IMEI van een verloren of gestolen iPhone toevoegen en aangeven welke beloning je bereid bent te betalen aan de vinder. Misschien is dit hoe u uw telefoon kunt vinden.

Stap 6

Zoek een iPhone van IMEI wordt aangeboden door een groep op het sociale netwerk Vkontaye vk.com/ilostmyiphones. De makers beweren dat ze tegen een kleine vergoeding kunnen helpen het simkaartnummer te achterhalen (niet het telefoonnummer, maar de code), waarmee je contact kunt opnemen met de politie om de eigenaar te vinden (en als er kennissen zijn in de communicatiesalon, vervolgens naar de operator). Er zijn geen negatieve of positieve recensies over het werk van dit bedrijf, en daarom kan het aanvragen van een dergelijke service met een verzoek om een iPhone door IMEI te vinden alleen op eigen risico en risico worden uitgevoerd.

Aanbevolen: