Hoe Het Tariefplan Op Megafon . Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Tariefplan Op Megafon . Te Weten Te Komen
Hoe Het Tariefplan Op Megafon . Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Tariefplan Op Megafon . Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Tariefplan Op Megafon . Te Weten Te Komen
Video: Zostań wymiataczem w sprzedaży 2024, April
Anonim

Met het tariefplan bepaalt u het bedrag van de betaling voor diensten geleverd door een mobiele operator. Elk bedrijf heeft zijn eigen voorstellen en zijn eigen informatiedienst. U kunt het tariefplan op Megafon vinden via telefoon, internet en kantoor.

Hoe het tariefplan op Megafon. te weten te komen
Hoe het tariefplan op Megafon. te weten te komen

Bepaal tot welke vestiging u behoort. Het nummer dat helpt om het tariefplan op Megafon te achterhalen, hangt hiervan af. Dit is gemakkelijk te doen als je een simkaart hebt gekocht in dezelfde stad waar je nu bent. Bel anders gewoon de operator en verduidelijk de informatie. Selecteer vervolgens uw branch en typ het gewenste commando:

  • Abonnees van de centrale vestiging moeten de combinatie * 105 * 2 * 0 # kiezen en vervolgens op de beltoets drukken
  • Het Ural-filiaal geeft informatie over het tariefplan door te bellen naar * 225 #
  • Abonnees die de mobiele diensten van Megafon in de Volga-vestiging gebruiken, moeten de combinatie * 160 # kiezen en vervolgens bellen.
  • Voor de Siberische tak is de combinatie * 105 * 1 * 3 #
  • Voor abonnees van de Kaukasische tak zal de combinatie vergelijkbaar zijn - * 105 * 1 * 1 #

Hoe anders het tariefplan op Megafon. te weten te komen

Het kan gebeuren dat een van deze opties niet werkt. Dan kun je andere commando's gebruiken: * 100 #, * 105 #, * 105 * 1 * 1 * 2 #. Houd er rekening mee dat u deze en andere informatie alleen met behulp van codes kunt achterhalen als u zich in het dekkingsgebied van het netwerk bevindt.

Daarnaast kun je gebruik maken van je persoonlijke account van Megafon. Ga naar de officiële website en doorloop een korte registratie. Zoek het item "Servicebeheer" of "Tariefbeheer". In het geopende venster krijgt u informatie over het tariefplan te zien.

U kunt op elk moment de telefoniste 0500 bellen, wachten tot ze u doorverbinden en vragen om de nodige informatie vrij te geven. Houd er rekening mee dat om deze te verkrijgen, u ofwel uw paspoortgegevens moet opgeven of een codewoord moet opgeven.

Aanbevolen: