Hoe Het Tarief Voor "Megafon" Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Tarief Voor "Megafon" Te Weten Te Komen
Hoe Het Tarief Voor "Megafon" Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Tarief Voor "Megafon" Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Tarief Voor
Video: Разблокировка Megafon Login 2 от оператора 2024, April
Anonim

Wanneer u een simkaart koopt bij een bepaalde gsm-operator, wordt u geconfronteerd met de keuze voor een tariefplan, een vorm van commercieel aanbod. Elk tarief heeft zijn eigen individuele naam, tarieven en voorwaarden. Megafon OJSC is een van de meest populaire mobiele bedrijven, miljoenen abonnees gebruiken zijn communicatiediensten. Deze operator heeft enkele tientallen tariefplannen. U kunt op elk moment gratis de informatie krijgen die u nodig heeft.

Hoe vindt u het tarief voor?
Hoe vindt u het tarief voor?

instructies:

Stap 1

Kijk naar de naam van het tariefplan in de overeenkomst die je eerder sloot bij aankoop van een simkaart bij Megafon OJSC. Bent u dit document kwijt of heeft u eerder uw tarief gewijzigd, dan kunt u gebruik maken van de telefonische klantenservice. Kies in het Megafon-netwerk het verkorte nummer 0500.

Stap 2

Luister dan naar de autoinformer of druk op "1" om je persoonlijke account in te voeren. Om de naam van het tariefplan te weten te komen, drukt u op "3".

Stap 3

Als u informatie wilt ontvangen over tarieven en voorwaarden, bel dan 0500. Druk vervolgens op de toets "4".

Stap 4

U kunt ook de naam van het tariefplan opvragen bij de operator. Om dit te doen, door te bellen naar 0500, drukt u op "0".

Stap 5

Ontdek de naam van het tariefplan met behulp van het USSD-commando. Kies de volgende combinatie van symbolen in het Megafon-netwerk: * 105 #. Er verschijnt een lijst voor u, die zal bestaan uit items zoals "Mijn account", "Tarieven", "Diensten", enz. Selecteer het eerste item, druk hiervoor op de "1"-toets. Daarna verschijnt een andere lijst, hier moet u op "10" drukken. Als u informatie wilt over beschikbare tarieven, kiest u het volgende commando vanaf uw telefoon: * 105 * 2 #.

Stap 6

Vraag informatie over het tariefplan aan via de klantenservice. Er zijn kantoren in bijna elke stad waar het dekkingsgebied van Megafon zich bevindt. Neem contact op met de telefoniste om het adres te verduidelijken of volg de instructies van de autoinformer (bel 0500 en druk vervolgens op de 7-toets). U kunt ook informatie krijgen over de adressen van kantoren via de officiële website op internet.

Stap 7

Bekijk het tariefplan via internet. Ga hiervoor naar de website van de mobiele operator Megafon, selecteer Service Guide. Voer uw wachtwoord en telefoonnummer in. Op de voorpagina die opent, ziet u de naam van het aangesloten tarief.

Aanbevolen: