Hoe Vind Je Gratis Een Telefoon Via IMEIEI

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Gratis Een Telefoon Via IMEIEI
Hoe Vind Je Gratis Een Telefoon Via IMEIEI

Video: Hoe Vind Je Gratis Een Telefoon Via IMEIEI

Video: Hoe Vind Je Gratis Een Telefoon Via IMEIEI
Video: Hoe kan ik mijn telefoon vinden met Imei-nummer - Vind gestolen telefoon op Imei-nummer? 2024, Mei
Anonim

Vaak wordt een telefoon gestolen door hackers of is hij gewoon kwijt, en tegelijkertijd vermoeden mensen niet eens dat er een mogelijkheid is om gratis een telefoon te vinden via IMEI - een uniek nummer dat elk mobiel apparaat heeft.

Probeer je telefoon gratis te vinden via IMEI
Probeer je telefoon gratis te vinden via IMEI

instructies:

Stap 1

U kunt een telefoon alleen via IMEI vinden als u deze 15-cijferige code kent. Het is natuurlijk beter om het van tevoren op te schrijven of zelfs te onthouden. Meestal staat het nummer op de verpakking van de mobiele telefoon, maar kan ook op de achterkant van de achteromslag worden vermeld. Bovendien kunt u de IMEI achterhalen door * # 06 # op het toetsenbord van de telefoon te typen.

Stap 2

Om je telefoon gratis via IMEI te vinden, kun je een politierapport schrijven als je apparaat is gestolen. Alleen wetshandhavers hebben speciale software en hardware. Bovendien kunt u contact opnemen met de salons of kantoren van mobiele communicatie, bijvoorbeeld als u uw mobiele telefoon bent kwijtgeraakt. Het is voldoende om het IMEI-nummer van uw apparaat op te geven en de medewerkers van het bedrijf zullen controleren welke oproepen en andere bewerkingen de afgelopen periode via de telefoon zijn gedaan. Dit zal u helpen erachter te komen wie uw apparaat op dit moment heeft.

Stap 3

Als u IMEI niet meer weet, kunt u contact opnemen met de medewerkers van de mobiele kantoren met het verzoek om de laatste transacties op uw simkaart te controleren. Het is mogelijk dat de persoon die de telefoon in bezit neemt deze zal gebruiken zonder de simkaart te vervangen, en dit zal helpen om zijn identiteit te achterhalen.

Stap 4

U kunt gratis een telefoon vinden via IMEI via internet. Gebruik zoekmachines om sites te vinden die gestolen telefoons op de zwarte lijst hebben gezet. Sommige van de nieuwe eigenaren van gebruikte apparaten slagen erin om erachter te komen dat de telefoon is gestolen, dus plaatsen ze de IMEI op het netwerk. Nadat je naar je IMEI hebt gezocht, kun je proberen meer te weten te komen over het lot ervan.

Aanbevolen: