Hoe U Geld Kunt Krijgen Van MTS

Inhoudsopgave:

Hoe U Geld Kunt Krijgen Van MTS
Hoe U Geld Kunt Krijgen Van MTS

Video: Hoe U Geld Kunt Krijgen Van MTS

Video: Hoe U Geld Kunt Krijgen Van MTS
Video: Mijn ondernemersreis - van de start tot waar ik nu sta 2024, April
Anonim

Er zijn situaties waarin geld dringend nodig is. In dergelijke gevallen wordt zelfs rekening gehouden met het geld van de mobiele telefoonrekening. Veel mobiele operators hebben onlangs hun dienstenaanbod uitgebreid door geldtransfers aan te bieden. Het is best handig en kost niet veel tijd.

Hoe u geld kunt krijgen van MTS
Hoe u geld kunt krijgen van MTS

instructies:

Stap 1

Schrijf een aanvraag om geld op te nemen van uw mobiele MTS-account. Helaas biedt MTS nog geen diensten aan voor het overboeken van geld naar bankkaarten of e-wallets. Om het geld dat op uw mobiele account is gestort, terug te storten, moet u naar het MTS-kantoor komen en een verklaring schrijven met het verzoek om het gestorte geld aan u terug te betalen. Om de aanvraag geldig te laten zijn en ter behandeling in te dienen, moet het mobiele telefoonnummer op uw naam staan en moet u een identiteitsbewijs (paspoort) bij u hebben. Als alles volgens de gereguleerde regels gebeurt, krijgt u het geld terug.

Stap 2

Maak geld over van MTS naar het nummer van een andere mobiele operator, bijvoorbeeld Beeline. Beeline biedt een breed scala aan diensten voor het beheren van fondsen op een mobiele telefoonrekening. U kunt ze overboeken naar een bankkaart, naar een internetportemonnee of contant geld ontvangen in elk Unistream-filiaal. Het is nogal moeilijk om geld van de MTS-rekening op te nemen, daarom is het voor deze doeleinden beter om ze over te schrijven naar het nummer van een andere mobiele operator.

Stap 3

Doe het volgende om geld op te nemen van MTS. Om geld over te maken naar het nummer van een andere abonnee, kiest u * 112 *, vervolgens het telefoonnummer naar wiens rekening u geld wilt overmaken, dan opnieuw * en het bedrag. Houd er rekening mee dat het bedrag niet hoger mag zijn dan 300 roebel. Dit is vooral onhandig als u een bedrag meerdere keren hoger dan de ingestelde limiet moet opnemen, maar daar kunt u niets aan doen, dus de hierboven beschreven handeling zal het vereiste aantal keren moeten worden uitgevoerd.

Stap 4

U kunt een overboeking doen via sms. Voer in de tekst van het bericht het telefoonnummer in waarnaar u geld wilt overmaken en vervolgens het bedrag dat niet hoger is dan 300 roebel. Stuur sms naar nummer 112. Meer gedetailleerde informatie over de diensten van het MTS-bedrijf op de officiële website www.mts.ru.

Aanbevolen: