Hoe Een Tarief Over Te Zetten In Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Een Tarief Over Te Zetten In Megafon
Hoe Een Tarief Over Te Zetten In Megafon

Video: Hoe Een Tarief Over Te Zetten In Megafon

Video: Hoe Een Tarief Over Te Zetten In Megafon
Video: Куба В Шоке от ужина в отеле 3* StarFish Varadero, Номер, что с интернетом? Океан отдых 2024, April
Anonim

De tariefwijziging in het Megafon-netwerk wordt uitgevoerd in verband met de behoeften van abonnees in langdurige communicatie of korte gesprekken op een mobiele telefoon. Abonnees hebben de mogelijkheid om de meest geschikte optie te kiezen om verbinding te maken met andere operators, evenals voor actieve gebruikers van mobiel internet.

Hoe een tarief over te zetten in Megafon
Hoe een tarief over te zetten in Megafon

instructies:

Stap 1

Misschien is uw tarief al "verouderd", en zijn er verschillende nieuwe, meest voordelige aanbiedingen verschenen. Om meer te weten te komen over het huidige tarief, kiest u * 105 # in uw mobiele telefoon, selecteert u "Tarieven" en vervolgens "Huidig tarief". Daarna zal het display informatie over hem tonen. Om over te schakelen naar een ander tarief, kiest u * 105 #, selecteert u vervolgens in de sectie "Tarieven" het juiste tariefplan en klikt u op "Tarief wijzigen".

Stap 2

Als u niet kunt beslissen over de meest winstgevende optie, gebruik dan de tariefcalculator, die zich op de officiële Megafon-website bevindt. Het helpt u de maandelijkse kosten van mobiele communicatie te berekenen en het juiste tarief te vinden.

Stap 3

Een abonnee kan in elk Megafon-kantoor in zijn stad aansluiten op het nieuwe tariefplan. Gebruik voor zelfbeheer van tarieven de volgende combinaties. Kies * 105 * 784 # om over te schakelen naar Unlimited tariefplan of * 105 * 785 # om over te schakelen naar Unlimited Premium vanuit andere tariefplannen.

Stap 4

Volgens de informatie op de officiële website van Megafon, om over te schakelen van tariefplannen van de LITE-serie naar het tarief "Uw netwerk" kies * 105 * 120 #, naar het tarief "Voor drie" - * 105 * 592 #, naar de tarief "Flexibel" - * 105 * 238 #, voor tarief "O'Hard" - * 105 * 119 #, voor tarief "Ring-Ding" - * 105 * 679 #, voor tarief "Around the world" - * 105 * 678 #, voor tarief "Podmoskovny" - * 105 * 121 #, voor tarief "Internationaal" - * 105 * 710 #.

Aanbevolen: