Samsung-smartphones: Vlaggenschepen En Staatsmedewerkers

Inhoudsopgave:

Samsung-smartphones: Vlaggenschepen En Staatsmedewerkers
Samsung-smartphones: Vlaggenschepen En Staatsmedewerkers

Video: Samsung-smartphones: Vlaggenschepen En Staatsmedewerkers

Video: Samsung-smartphones: Vlaggenschepen En Staatsmedewerkers
Video: [Déballage...] du Samsung A52s 2024, April
Anonim

Samsung-smartphones genieten van welverdiende aandacht van gebruikers over de hele wereld. In Rusland bezetten deze telefoons ook de eerste verkooplijnen. Allereerst dankzij de hoogwaardige afwerking, vrij krachtige en moderne vulling, de ondersteuning van het gepatenteerde Samsung Pay-systeem. Dit artikel helpt u bij het navigeren door het brede scala aan Samsung-smartphones en bij het kiezen van de juiste qua functies en prijs.

Samsung-smartphones: vlaggenschepen en staatsmedewerkers
Samsung-smartphones: vlaggenschepen en staatsmedewerkers

vlaggenschepen uit de S-serie

Modellen van de hoogste prijscategorie bij Samsung zijn meestal gelabeld met de letter S. Nieuw van Samsung in 2018 is een moderne vlaggenschiptelefoon Samsung Galaxy S9. Het beschikt over een aanzienlijk verbeterde camera met de mogelijkheid om het diafragma f = 1, 5 en 2, 5 te wijzigen en video op te nemen met maximaal 960 frames per seconde. De vlaggenschepen zijn uitgerust met een irisscanner en een gezichtsherkenningssysteem.

Afbeelding
Afbeelding

Het vergrote vlaggenschipmodel wordt aangegeven met een plus. De S9+ is dus een vergrote S9 met een 0,4 inch groter scherm en een krachtigere batterij. Hetzelfde aanduidingssysteem voor het vorige S8-model, dat zijn relevantie nog niet heeft verloren, maar iets goedkoper kost.

De vlaggenschipmodellen zijn onder meer Samsung Note 5 en 8, die een groter scherm hebben en ondersteuning voor een stylus.

Afbeelding
Afbeelding

De modellen uit de S-serie concurreren met de vlaggenschepen van alle merken op de markt. Maar de prijs lijkt misschien overdreven voor de gemiddelde Russische koper. Zeker gezien het feit dat er elk jaar een nieuwe generatie toestellen uitkomt, die de oude devalueert.

Middenklasse A

De middenklasse van Samsung is veel breder dan het vlaggenschip. U heeft hier de keuze uit vijf modellen. Ze verschillen in prijs, schermgrootte en mogelijkheden. A3, A5, A7 en de nieuwe Samsung A8 en zijn vergrote versie A8+, die sinds eind 2017 zijn toegevoegd, worden aangewezen.

Afbeelding
Afbeelding

Voor de hele line-up van 2017 worden waterbescherming en ondersteuning voor Samsung Pay verklaard. Apparaten A hebben slechts één camera aan de achterzijde. Super Amoled-scherm, vingerafdruksensor, geheugenkaart en dubbele simkaart worden ondersteund. Tegelijkertijd hoeft u er niet een op te offeren om het geheugen te vergroten.

Een mid-range smartphone uit de A-serie is de keuze van rationele mensen die niet bereid zijn een gadget te kopen ter waarde van een maandsalaris, maar moderne technische oplossingen waarderen. Het is geen toeval dat ze qua verkoop in stuks in Rusland toonaangevend zijn in het modellengamma van Koreanen.

Budgetklasse J

Samsung-marketeers beschouwen deze klasse telefoons als "voor alle gelegenheden". Dit zijn budgetmodellen, maar geassembleerd met hoge kwaliteit. Smartphones van deze categorie zijn gelabeld met de letter J en een cijfer. Net als in het middelste prijssegment geldt in de regel hoe groter het aantal, hoe groter het scherm.

Afbeelding
Afbeelding

Basisfuncties zijn geïmplementeerd voor alle apparaten: een goede camera, ondersteuning voor maximaal 2 simkaarten (niet in alle apparaten van de serie). De J5 Prime, die een vingerafdruksensor heeft, valt apart op. Samsung Pay wordt niet ondersteund in de budgetklasse van Samsung.

Samsung J-smartphonemodellen concurreren met goedkope Chinese telefoons. De prestatievergelijking is lang niet altijd in het voordeel van de Koreanen. Maar wat betreft de kwaliteit van montage en service in Rusland hebben ze een duidelijk voordeel.

Aanbevolen: