Hoe Te Besparen Op Mobiele Telefoonrekeningen?

Hoe Te Besparen Op Mobiele Telefoonrekeningen?
Hoe Te Besparen Op Mobiele Telefoonrekeningen?

Video: Hoe Te Besparen Op Mobiele Telefoonrekeningen?

Video: Hoe Te Besparen Op Mobiele Telefoonrekeningen?
Video: MB's besparen op je smartphone? Dat doe je zo! 2024, April
Anonim

Een smartphone is een handig en vertrouwd hulpmiddel voor communicatie, een snelle zoektocht naar informatie, en zelfs zonder het entertainment dat het biedt, kunnen de meeste gebruikers van deze gadgets al moeilijk zonder. Maar betaal niet te veel voor communicatiediensten. Laten we eens nadenken over hoe u kunt besparen op mobiele telefoonrekeningen.

Hoe te besparen op mobiele telefoonrekeningen?
Hoe te besparen op mobiele telefoonrekeningen?

Het is duidelijk dat voor ieder van ons verschillende diensten belangrijk zijn - iemand praat veel op een mobiele telefoon, iemand surft constant op internet vanaf deze gadget. Daarom bieden mobiele operators verschillende tarieven aan. En niet te vergeten hun voordelen, ze proberen bestaande klanten te plezieren en nieuwe aan te trekken.

Het is deze laatste wens van de verkopers die moet worden gebruikt. Probeer op de websites van de bedrijven de actuele tarieven bij te houden voor de diensten waarin u geïnteresseerd bent. Zodra er een beter aanbod verschijnt - switch of koop een nieuwe simkaart.

Bij de meeste moderne mobiele telefoons kun je twee simkaarten tegelijk gebruiken. Combineer daarom!

Als u bij de ene mobiele operator winstgevend internet vindt en een andere praktisch gratis belminuten, koop dan twee simkaarten (respectievelijk één voor internet en de andere voor gesprekken).

Een zeer voordelig aanbod van veel operators - bellen binnen het netwerk tegen een zeer lage prijs (ze kunnen trouwens gratis zijn). Gebruik deze kans met degenen met wie u veel communiceert.

Controleer welke diensten zijn aangesloten op uw tariefplan. Om dit te controleren, is de eenvoudigste manier om de telefoniste van de technische ondersteuning te bellen en hem deze vraag te stellen. Als er services zijn die u niet gebruikt, vraag ze dan om ze uit te schakelen!

Sommige mobiele operators hebben zogenaamde bonusprogramma's. Er worden bonussen aangeboden om communicatiediensten of souvenirs te kopen. Zelfs als er weinig bonussen zijn, is het toch de moeite waard om van deze mogelijkheid gebruik te maken om te sparen!

Veel winkelcentra, cafés, restaurants en hotels begonnen hun klanten gratis wifi te bieden. Als je in de buurt bent van zo'n netwerk, gebruik het dan om te communiceren via instant messengers, in plaats van betaald bellen en sms'en.

Aanbevolen: