Hoe U Telefoonvermogen Kunt Besparen

Hoe U Telefoonvermogen Kunt Besparen
Hoe U Telefoonvermogen Kunt Besparen

Video: Hoe U Telefoonvermogen Kunt Besparen

Video: Hoe U Telefoonvermogen Kunt Besparen
Video: 16 Tricks to Make Your Phone Battery Last Longer 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende beproefde methoden die u kunnen helpen de levensduur van de batterij van uw mobiele apparaat te verlengen. Met eenvoudige acties kunt u energie besparen op uw telefoon. Soms is het voldoende om de instellingen van de parameters te corrigeren die hun effect hebben op het verbruik van elektrische bronnen.

Hoe u telefoonvermogen kunt besparen
Hoe u telefoonvermogen kunt besparen

Impact van het display op de energie van de telefoon

Pas eerst de helderheid van het scherm aan. Voor alle mobiele telefoons is dit onderdeel de grootste verbruiker van energie. Daarom, hoe lager het helderheidsniveau, hoe sneller de batterij leeg raakt. Tegenwoordig wordt de belangrijkste massa apparaten geproduceerd met een automatische functie om deze parameter te regelen. Maar het is beter dat u het achtergrondlichtniveau zelf aanpast.

Stel ook handmatig een korte tijd in om uw telefoonscherm uit te schakelen. Het display moet uitgaan tijdens de periode van inactiviteit.

Weigering van onnodige toepassingen

Verbreek de wifi-verbinding. Dit geldt ook voor Bluetooth. Minimaliseer de impact van apps die je nog niet nodig hebt. Dit helpt de batterij te sparen. Stop ook met het gebruik van GPS.

Een trilalarm is ook een krachtige energieverbruiker. Het kost veel middelen, dus het is beter om een standaard geluidssignaal in te stellen.

Externe factoren kunnen ook het laadniveau beïnvloeden. Laten we zeggen dat er een sterke temperatuurschommeling is. De batterij van het mobiele apparaat werkt optimaal bij temperaturen van 0 tot +35 graden. Vermijd dus plotselinge oververhitting of afkoeling van je telefoon.

Aanbevolen: