Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon In Megafoon

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon In Megafoon
Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon In Megafoon

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon In Megafoon

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon In Megafoon
Video: КАЖДАЯ СЕМЬЯ МОРОЖЕНЩИКА ТАКАЯ в реальной жизни! ЧТО НАТВОРИЛ МОРОЖЕНЩИК?! 2024, Mei
Anonim

Bedrijven die mobiele diensten aan de bevolking leveren, breiden systematisch het scala aan verschillende mogelijkheden voor hun abonnees uit. De bekende aanbieder van mobiele communicatie "Megafon" is geen uitzondering en biedt opnieuw een nieuwe optie: geld overboeken van de ene telefoon naar de andere.

Hoe geld over te zetten van telefoon naar telefoon in Megafoon
Hoe geld over te zetten van telefoon naar telefoon in Megafoon

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Als u het account van een vriend of uw eigen account op een andere telefoon wilt opwaarderen vanaf het account van een apparaat dat is aangesloten op het Megafon-netwerk, kan dit op verschillende manieren. Ga naar de officiële pagina van de website van de Megafon-provider, selecteer de optie "Geld overmaken" en vervolgens "Naar een andere telefoon" en gebruik een speciaal webformulier om een betaling uit te voeren.

Stap 2

Voer in de voorgestelde regel uw mobiele telefoonnummer in het opgegeven formaat in en klik op de knop "Wachtwoord verkrijgen". Het wordt als een sms-bericht naar uw mobiele telefoon verzonden.

Stap 3

Voer vervolgens het wachtwoord in dat u in het sms-bericht hebt ontvangen, let op de hoofdletters, in het onderstaande formulier op dezelfde pagina. Klik op de knop "Inloggen".

Stap 4

In het nieuwe venster dat wordt geopend, maakt u kennis met de overdrachtsparameters en voert u vervolgens in het voorgestelde veld het overdrachtsbedrag en het telefoonnummer van de ontvanger in cijfers in internationaal formaat in. Klik op de knop Geld overmaken. Houd er rekening mee dat er voor elke overboeking een commissie in rekening wordt gebracht, waarvan het bedrag kan worden gespecificeerd door de inlichtingendienst 0500 te bellen. Geld kan worden overgemaakt naar mobiele telefoons van bijna alle operators in Rusland, en daarnaast naar de nummers van de Beeline bedrijf in Georgië, Armenië, Kazachstan, Kirgizië, Oezbekistan, Tadzjikistan en Oekraïne. De termijn voor het crediteren van de overboeking is enkele minuten.

Stap 5

Om geld over te schrijven van de rekening van een Megafon-abonnee naar een andere telefoon, kunt u een andere methode gebruiken. Stuur een SMS-bericht naar nummer 3116, in de volgende vorm: telefoon van de ontvanger (zonder internationale prefix), spatie, invoerbedrag.

Stap 6

Ook als u geld wilt overboeken naar iemands rekening vanaf een telefoon die is aangesloten op het Megafon-netwerk, kunt u contact opnemen met de telefoniste op 0500, en na het geven van uw paspoortgegevens en het telefoonnummer van de ontvanger, vragen om een bepaald bedrag over te maken.

Aanbevolen: