Hoe Win Je Gratis Een Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Win Je Gratis Een Telefoon
Hoe Win Je Gratis Een Telefoon

Video: Hoe Win Je Gratis Een Telefoon

Video: Hoe Win Je Gratis Een Telefoon
Video: Hoe ik de iPhone 8 GRATIS heb... 2024, Mei
Anonim

Wil je de eigenaar worden van een nieuwe ultra-fashionable telefoon, maar heb je niet het geld om het te kopen? Probeer een mobiele telefoon te winnen in een van de gratis loterijen. Misschien heb je geluk.

Hoe win je gratis een telefoon
Hoe win je gratis een telefoon

instructies:

Stap 1

Als je geregistreerd bent op sociale netwerken, is het je waarschijnlijk al een keer opgevallen dat er vaak verlotingen van mobiele telefoons zijn. Het doel van zo'n gratis verspreiding van telefoons is om deze of gene groep te promoten, om er meer deelnemers voor te werven. Om deel te nemen aan de trekking, moet je lid worden van de groep en voldoen aan de voorwaarden van de wedstrijd - meestal moet je je foto in een speciaal daarvoor bestemd album plaatsen of een rijm of slogan voor de groep schrijven. Degene die de meeste pluspunten van de bezoekers krijgt, wint de mobiele telefoon.

Stap 2

In afwachting van de massale release van een nieuw telefoonmodel op de consumentenmarkt, organiseert het productiebedrijf meestal loterijen voor meerdere exemplaren. Dergelijke rally's worden georganiseerd om extra aandacht van potentiële kopers te trekken voor een product dat nog niet bekend is. Het nadeel van dergelijke acties is dat het percentage winnaars van het totale aantal deelnemers in de regel vrij klein is, omdat er dankzij advertenties in de media 70-100 duizend zijn. Er worden maximaal 10-20 telefoons verloot.

Stap 3

Fabrikanten van goederen zoals chips, crackers en frisdrank halen constant grappen uit met mobiele telefoons. De voorwaarden van de actie zijn meestal uiterst eenvoudig: je spaart en verstuurt meerdere etiketten/doppen van limonade/pakketten en hiervoor krijg je de kans om mee te doen aan een win-win loterij, want als je geen telefoon krijgt, krijg je zeker een soort troostprijs ontvangen - een mok, een rugzak, enz..d.

Stap 4

Intellectuelen zullen genieten van de kans om een telefoon te winnen in een internet- of tv-quiz. Door alle vragen correct te beantwoorden en je aan te melden als lid, maak je kans op een telefoon. De kans op het krijgen van een prijs is vrij groot, omdat weinig mensen hebben voldoende kennis om correct te antwoorden en zich in geen enkele vraag te vergissen.

Aanbevolen: