Een Telefoon Bestellen

Inhoudsopgave:

Een Telefoon Bestellen
Een Telefoon Bestellen

Video: Een Telefoon Bestellen

Video: Een Telefoon Bestellen
Video: IPHONE 11 OP WISH KOPEN! 2024, Mei
Anonim

Steeds meer mensen geven bij het kopen van een telefoon de voorkeur aan online winkelen boven regulier winkelen. De prijs daarin is een orde van grootte lager, ze kunnen het zich veroorloven omdat ze geen geld hoeven uit te geven aan het huren van winkelruimte, aan beursstands, reclame en personeel. Maar het is de moeite waard om de andere kant van de medaille te overwegen: wanneer u een telefoon via internet bestelt, kunt u het slachtoffer worden van oplichters die u een Chinese vervalsing sturen of gewoon met uw geld verdwijnen. Volg een aantal tips om dit te voorkomen.

Een telefoon bestellen
Een telefoon bestellen

instructies:

Stap 1

Controleer de site altijd op zijn levensduur. De webwinkel wordt betrouwbaar na minimaal twee jaar bestaan. De site moet zowel certificaten en licenties bevatten van de bedrijven die erop vertegenwoordigd zijn, als registratiebewijzen. Aarzel niet om het bedrijf te bellen waarvan de aanbeveling of het diploma op de site wordt gepresenteerd, controleer alle gegevens.

Stap 2

Zoek en vind alle beoordelingen over de winkel, niet alleen die op de site. Let op wat er precies in de recensies staat, namens wie ze zijn samengesteld. Als je een van de reviews vermoedt, kies dan meteen een andere winkel.

Stap 3

Vraag altijd naar de gegevens van de organisatie en controleer de organisatie die bij hen is geregistreerd. Vraag een kopie van het PSRN en TIN aan om er zeker van te zijn dat deze organisatie bestaat.

Stap 4

Als u besluit een telefoon te bestellen, moet u aandringen op betaling onder rembours. Betaal op het postkantoor pas nadat u het product volledig op geschiktheid heeft getest. Let niet op de haast van de postbode - als u geen kleinigheid of discrepantie opmerkt, riskeert u alleen uw geld, hij riskeert niets.

Aanbevolen: