Een Mobiele Telefoon Opladen

Inhoudsopgave:

Een Mobiele Telefoon Opladen
Een Mobiele Telefoon Opladen

Video: Een Mobiele Telefoon Opladen

Video: Een Mobiele Telefoon Opladen
Video: Een mobiele telefoon opladen, hoe dan? - Univé 2024, Mei
Anonim

Het opladen van een mobiele telefoon kan op verschillende manieren als er een elektrische aansluiting is of een computer (laptop). Je kunt het apparaat ook in de auto opladen als je een speciale stroomadapter of kabel voor aansluiting hebt.

Een mobiele telefoon opladen
Een mobiele telefoon opladen

Noodzakelijk

  • - netoplader;
  • - USB-kabel;
  • - autolader.

instructies:

Stap 1

Steek de oplader in een stopcontact om je telefoon op te laden. Steek daarna het uiteinde van de draad die van de voedingsadapter komt in de overeenkomstige poort om uw telefoon op te laden. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing die bij uw telefoon is geleverd voor de juiste installatie van de draadstekker.

Stap 2

Als het telefoonsnoer en de stekker van de AC-adapter afzonderlijk worden geleverd, steekt u het snoer eerst in de overeenkomstige poort van de oplader en sluit u vervolgens de telefoon erop aan.

Stap 3

Het mobiele apparaat kan worden opgeladen via de voeding van een computer of laptop. Steek de kabel die bij het apparaat is geleverd in de USB-poort van uw computer en installeer het andere uiteinde in de telefoon. Eenmaal aangesloten, begint het apparaat met opladen. Tijdens het opladen kun je ook verschillende bestanden overzetten met je computer.

Stap 4

Het is vermeldenswaard dat niet alle telefoons, wanneer ze via USB op een computer zijn aangesloten, kunnen worden opgeladen, en daarom eerst over deze mogelijkheid te weten komen door de gebruiksaanwijzing te lezen.

Stap 5

U kunt uw mobiel en in de auto opladen. Om dit te doen, moet u een speciale oplader in het sigarettenaanstekergat van de auto installeren. Steek het ene uiteinde van de draad in de sigarettenaansteker en steek de stekker in de overeenkomstige poort van uw telefoon. Als de verbinding correct is gemaakt, ziet u een bijbehorende melding over het starten van het opladen op het scherm van het apparaat.

Aanbevolen: