Hoe Te Downloaden Van Computer Naar Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Te Downloaden Van Computer Naar Telefoon
Hoe Te Downloaden Van Computer Naar Telefoon

Video: Hoe Te Downloaden Van Computer Naar Telefoon

Video: Hoe Te Downloaden Van Computer Naar Telefoon
Video: How to Transfer Photos from Your Computer to Your Phone 2024, April
Anonim

Om bepaalde informatie van je computer naar je telefoon over te zetten, heb je hiervoor alleen een minimale set accessoires nodig. Of het nu om muziek, video's of mobiele games gaat, je kunt ze probleemloos naar je telefoon overzetten.

Hoe te downloaden van computer naar telefoon
Hoe te downloaden van computer naar telefoon

Noodzakelijk

Computer, mobiele telefoon, kaartlezer, USB-kabel (datakabel)

instructies:

Stap 1

Breng bestanden over van computer naar telefoon met behulp van een USB-kabel (datakabel). Als u goed op de verpakking van uw mobiele telefoon let, vindt u naast een cd ook een datakabel. Het zijn deze accessoires waarmee u in de toekomst met uw telefoon via een computer kunt werken. Nadat u de software vanaf de schijf hebt geïnstalleerd, kunt u programma's, games en multimediabestanden naar uw mobiele telefoon downloaden.

Stap 2

Plaats de schijf met telefoonsoftware in uw computer. Verbind je mobiele telefoon via een datakabel met je computer. Nadat de schijf is geladen, installeert u de benodigde programma's op de pc. Start het systeem opnieuw op na het installeren van de applicaties. Als u de computer opnieuw opstart, worden de geïnstalleerde toepassingen ingesteld om correct te werken. Het installatiesysteem maakt automatisch een snelkoppeling naar het programma op het bureaublad. Voer de snelkoppeling uit, zodat u zich in het hoofdmenu van de applicatie bevindt.

Stap 3

Selecteer in het hoofdmenu de map waar u bestanden wilt uploaden (muziek, video, enz.). Nadat u de gewenste map hebt geopend, sleept u de bestanden erin. Wanneer het downloaden is voltooid, koppelt u uw telefoon los van uw computer. Nu kunt u de geüploade bestanden vinden in de sectie waar ze eerder zijn geüpload.

Stap 4

U kunt ook bestanden uploaden naar uw telefoon met behulp van een kaartlezer. Met dit apparaat werk je op een pc met flashcards. Als je geen ingebouwde kaartlezer hebt, koop dan een externe kaartlezer en sluit deze aan op je computer.

Stap 5

Steek de flashkaart van je telefoon in de kaartlezer. Open de map van de flashdrive en upload de benodigde bestanden naar de gewenste map. Als u klaar bent, verwijdert u het apparaat. De gedownloade bestanden zijn beschikbaar op de telefoon in het gedeelte Flash-kaarten.

Aanbevolen: