Hoe Bekijk Je Het Tarief Voor MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Bekijk Je Het Tarief Voor MTS
Hoe Bekijk Je Het Tarief Voor MTS

Video: Hoe Bekijk Je Het Tarief Voor MTS

Video: Hoe Bekijk Je Het Tarief Voor MTS
Video: Hoe werkt belastingontwijking precies? - RTL Z NIEUWS 2024, April
Anonim

Van tijd tot tijd moeten mobiele abonnees het tarief voor MTS bekijken om de geleverde diensten en hun kosten te weten te komen. U kunt het tariefplan zowel via uw telefoon als via internet achterhalen.

U kunt het tarief voor MTS vanaf uw telefoon bekijken
U kunt het tarief voor MTS vanaf uw telefoon bekijken

instructies:

Stap 1

U kunt snel het tarief voor MTS zien met een USSD-verzoek door de combinatie * 111 * 59 # op uw mobiele telefoon te kiezen en op de beltoets te drukken. Na enkele seconden verschijnen gegevens over de aangesloten diensten op het scherm of in een inkomend sms-bericht. Als de opgegeven combinatie niet werkt of als u onbegrijpelijke tekens hebt ontvangen, probeer dan vooraf * 111 * 6 * 2 # te bellen en gebruik vervolgens de opdracht voor tariefinstelling opnieuw. In dit geval komt de informatie in het Latijnse alfabet, dat door de meeste telefoonmodellen wordt bepaald.

Stap 2

Probeer het huidige MTS-tarief te achterhalen door het abonneeservicenummer 0890 te bellen. Kies het en luister naar de instructies in het spraakmenu. U moet het juiste gedeelte selecteren door op de ster en het bijbehorende nummer op uw telefoon te drukken. Om naar de gegevens van het tariefplan te gaan, drukt u op "1". Bovendien kunt u op "0" drukken of even wachten om verbinding te maken met de operator. Geef uw nummer en paspoortgegevens door, waarna hij u informeert over uw huidige tarief. Bellen naar de helpdesk, evenals het gebruik van verschillende diensten, zijn gratis binnen het MTS-netwerk.

Stap 3

Gebruik de optie "SMS-assistent" om uw MTS-tariefplan te achterhalen. Stuur een sms met het nummer "6" naar nummer 111. De geautomatiseerde dienst van de operator stuurt je een antwoordbericht met de naam van het huidige tarief. Houd er rekening mee dat op sommige telefoonmodellen het bericht in twee delen of in het Latijn kan komen.

Stap 4

Ontdek het tarief voor MTS via de online service "Internet Assistant", waarvan de overgang wordt uitgevoerd vanaf de officiële website van de operator mts.ru. U wordt gevraagd uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren om uw persoonlijke account in te voeren. Als u zich nog niet eerder voor de dienst heeft geregistreerd, klikt u op de betreffende knop en volgt u de instructies op het scherm. Het wachtwoord voor het invoeren van het account wordt in de vorm van een sms-bericht naar uw mobiele telefoon verzonden en gebruikt uw mobiele nummer als login. Op de hoofdpagina van uw persoonlijke account ziet u informatie over uw mobiele account, inclusief de volledige naam van de eigenaar en het huidige MTS-tarief.

Stap 5

Neem dan contact op met een van de MTS communicatiesalons in jouw stad. Breng uw paspoort en, indien mogelijk, een contract voor aangesloten diensten mee. Het kantoorpersoneel zal u adviseren over het huidige tarief en andere noodzakelijke informatie.

Aanbevolen: