Hoe Een Nummer Op Megaphone Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nummer Op Megaphone Te Sluiten
Hoe Een Nummer Op Megaphone Te Sluiten

Video: Hoe Een Nummer Op Megaphone Te Sluiten

Video: Hoe Een Nummer Op Megaphone Te Sluiten
Video: Влад А4 и Директор против СИРЕНОГОЛОВОГО 2024, April
Anonim

Het sluiten van een nummer bij mobiele operators is hetzelfde - u moet ofwel wachten tot het einde van de dienstverlening voor een nummer dat lange tijd inactief is geweest, of contact opnemen met de klantenondersteuning.

Hoe een nummer op Megaphone te sluiten
Hoe een nummer op Megaphone te sluiten

Het is nodig

paspoort

instructies:

Stap 1

Wacht 3 maanden en uw nummer van de mobiele operator "Megafon" wordt automatisch verbroken. Gebruik op dit moment geen simkaart om oproepen en berichten te verzenden, controleer of vul het saldo van een persoonlijke account ook niet aan, het is het beste om deze gedurende deze periode niet in de telefoon te plaatsen.

Stap 2

Je kunt het ook weggooien door eerst de microschakeling te verbreken. Als u een simkaart met een telefoonnummer bent kwijtgeraakt terwijl u een simkaart gedurende een lange periode niet hebt gebruikt, maar niet zeker weet of deze is uitgeschakeld, bel dan de technische ondersteuning op 555 of 0500 (dit kan afhankelijk zijn van de regio) en vraag de operator over de staat van de kaart op dit moment.

Stap 3

Neem contact op met de abonneeserviceafdeling van Megafon om het telefoonnummer te ontkoppelen. Geef medewerkers de nodige documenten om uw identiteit te bewijzen. Dit kan een paspoort, militaire ID, enzovoort zijn. Houd er rekening mee dat op het moment van afsluiten van het nummer het rekeningsaldo niet negatief mag zijn.

Stap 4

Neem ook contact op met het dichtstbijzijnde verkooppunt van mobiele telefoons om het nummer te deactiveren. Zorg er tegelijkertijd voor dat dit stopcontact het recht heeft om acties uit te voeren, zoals het sluiten van een nummer, en dat het werkt met Megafon-simkaarten.

Stap 5

Ontdek de adressen van de Megafon-klantenservicekantoren door de technische ondersteuningsdienst te bellen en uw gegevens en het adres van uw locatie door te geven. Lees ook over de mogelijkheid om het nummer telefonisch te deactiveren met vermelding van paspoortgegevens.

Stap 6

Zorg er bij het loskoppelen van een nummer voor dat het op uw naam staat. Anders kunt u het niet deactiveren, omdat u de documenten nodig hebt van de abonnee op wie de simkaart is geregistreerd in de database van het Megafon-bedrijf. U kunt de kaart ook gewoon 3 maanden niet gebruiken.

Aanbevolen: