Hoe Een Radiotelefoon Te Flashen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Radiotelefoon Te Flashen?
Hoe Een Radiotelefoon Te Flashen?

Video: Hoe Een Radiotelefoon Te Flashen?

Video: Hoe Een Radiotelefoon Te Flashen?
Video: THE FLASH: SuperHero Kids Classics Compilation! 2024, Mei
Anonim

Om een radiotelefoon te laten flitsen, moet u duidelijk het doel van een dergelijke actie definiëren. Misschien begon de radiotelefoon tijdens normaal gebruik niet goed te werken - hij reageert langzaam op het indrukken van knoppen, schakelt spontaan uit, telefoonnummers worden niet opgeslagen. Een van de redenen voor de firmware kan een wijziging in het programma zijn, om updates te ontvangen, de prestaties van de telefoon te verbeteren door de bedrijfsparameters en de structuur te optimaliseren.

Hoe een radiotelefoon te flashen?
Hoe een radiotelefoon te flashen?

Noodzakelijk

Handleiding voor de firmware van de radiotelefoon

instructies:

Stap 1

Om een Nokia-telefoon te flashen, sluit u de telefoon aan op de computer en zoekt u de weergave van verborgen bestanden in de mapeigenschappen, schakelt u ze in en opent u ze.

Stap 2

Download de nieuwe versie voor uw model radiotelefoon van de website van het bedrijf, maak een nieuwe map aan en pak alle bestanden erin uit. Het is belangrijk dat de map leeg is en niet in de opgeslagen bestanden van de telefoon staat.

Stap 3

Het NSU-programma start de firmware automatisch, terwijl u verbinding moet maken met internet, kunt u de telefoon zelf ook als modem gebruiken. Door het verkeer worden ze geleid door de juistheid van de download, deze moet minder dan 1 mb zijn, als de waarde hoger is, moet u deze actie annuleren en de update opnieuw proberen te downloaden.

Stap 4

Omdat de interface van het programma Russisch is, kun je er intuïtief mee verder werken. Op verzoek van de radiotelefoon is de bedrijfsmodus PC Suite geselecteerd, het is beter als deze standaard is aangesloten.

Stap 5

Schakel de oplader in en voer het programma uit, klik op de knop "volgende", accepteer de voorwaarden van de licentieovereenkomst. Nu vindt de download plaats, na voltooiing zal het programma de telefoon opnieuw opstarten. Dat is alles, de telefoon is opnieuw geflashed en klaar voor gebruik.

Aanbevolen: