Hoe Een Radiotelefoon Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Radiotelefoon Te Ontgrendelen
Hoe Een Radiotelefoon Te Ontgrendelen

Video: Hoe Een Radiotelefoon Te Ontgrendelen

Video: Hoe Een Radiotelefoon Te Ontgrendelen
Video: Unlock the Hidden FM Radio in Your Android Smart Phone 2024, April
Anonim

Mobiele telefoonvergrendeling wordt gebruikt om de persoonlijke gegevens van de eigenaar te beschermen in geval van diefstal of verlies van de mobiel. U kunt ook een telefoonblokkering tegenkomen voor een operator, waardoor u deze niet op een ander netwerk dan het originele netwerk kunt gebruiken. In elk geval is er een specifieke volgorde van acties die moeten worden ondernomen.

Hoe een radiotelefoon te ontgrendelen
Hoe een radiotelefoon te ontgrendelen

instructies:

Stap 1

De simkaart is geblokkeerd door het drie keer invoeren van de verkeerde pincode. Er is een mogelijkheid om de pincode te verwijderen. Om dit te doen, moet u de pakketcode op de verpakking van de simkaart invoeren. Nadat u deze hebt ingevoerd, wordt u gevraagd een nieuwe pincode in te voeren. Als deze poging mislukt, neem dan contact op met het kantoor van uw mobiele provider. Vraag een vervangende simkaart aan. Hiervoor zijn paspoortgegevens en de fysieke aanwezigheid van de eigenaar van het telefoonnummer vereist.

Stap 2

Telefoonoperatorblokkering wordt gebruikt om te voorkomen dat het apparaat wordt gebruikt op een ander netwerk dan het oorspronkelijke netwerk. Wanneer u in dit geval de telefoon inschakelt met de simkaart van iemand anders, verschijnt er een verzoek om een ontgrendelingscode. U kunt deze code verkrijgen door contact op te nemen met de vertegenwoordiger van de operator. Rechtvaardig uw verzoek met het feit dat u uw telefoon wilt gebruiken tijdens het reizen, maar niet te veel wilt betalen voor roaming. Geef het serienummer van uw telefoon en de details van de eigenaar op voor verificatie. Gebruik de ontvangen code om de beveiliging te verwijderen.

Stap 3

Als uw telefoon is vergrendeld met beveiligingscodes en u herinnert het zich niet meer, neem dan contact op met de vertegenwoordiger van de fabrikant van uw apparaat. U hebt een firmware-resetcode of een fabrieksresetcode nodig. Geef het serienummer van uw telefoon op en voer codes in. Houd er rekening mee dat het gebruik van de firmware-resetcode de telefoon terugzet naar de fabrieksinstellingen, d.w.z. zal alle bestaande persoonlijke bestanden wissen. Door de resetcode te gebruiken, kunt u de persoonlijke informatie op uw mobiel behouden, maar worden alle instellingen teruggezet naar de fabrieksinstellingen.

Stap 4

Als de vorige stap is mislukt, moet u uw telefoon opnieuw flashen. Gebruik sites zoals allnokia.com of samsung-fun.ru om programma's en instructies voor synchronisatie te vinden en om de mobiele firmware verder bij te werken.

Aanbevolen: