Hoe Vind Je Een Bedrijf Via De Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Bedrijf Via De Telefoon
Hoe Vind Je Een Bedrijf Via De Telefoon

Video: Hoe Vind Je Een Bedrijf Via De Telefoon

Video: Hoe Vind Je Een Bedrijf Via De Telefoon
Video: 6 Fouten in verkoopgesprekken waardoor klanten steeds NEE zeggen 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende manieren om informatie te vinden over het bedrijf waarin u geïnteresseerd bent. Ook op telefoonnummer. Probeer echter uiterst voorzichtig te zijn en twijfelachtige aanbiedingen te vermijden.

Hoe vind je een bedrijf via de telefoon
Hoe vind je een bedrijf via de telefoon

instructies:

Stap 1

Bel de betaalde hulplijn vanaf uw mobiele telefoon. Vraag de coördinator om u het adres te geven van het bedrijf waarin u geïnteresseerd bent en het telefoonnummer ervan door te geven. Is het kantoor van dit bedrijf in uw regio gevestigd, dan ontvangt u direct alle informatie waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 2

Koop een telefoongids voor de stad waar het bedrijf is gevestigd. Als u het gebied van zijn activiteit kent, kunt u door het juiste gedeelte in het telefoonboek te selecteren gemakkelijk het adres van het bedrijf vinden.

Stap 3

Koop op de markt een database van de stad waar het kantoor van dit bedrijf is gevestigd. Voer haar telefoonnummer in de zoekbalk in en kijk of ze in de lijsten voorkomt. Helaas bevatten databases die op deze manier zijn verkregen vaak onvolledige en verouderde informatie, dus ze mogen alleen als laatste redmiddel worden gebruikt.

Stap 4

Ga naar internet en raadpleeg de "Yellow Pages"-website (of vergelijkbaar) van de stad waar het hoofdkantoor of filiaal van dit bedrijf is gevestigd. Selecteer een stad of regio uit de lijst, voer het telefoonnummer van het bedrijf in het zoekvak in en (als u over dergelijke informatie beschikt) de naam ervan. Klik op de knop "Zoeken" of "Zoeken". Als de door u verstrekte informatie voldoende is, ontvangt u met grote waarschijnlijkheid het adres van de organisatie waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 5

Als dit een bedrijf is dat al lang actief is op de markt van goederen en diensten, stuur dan een verzoek aan het regiokantoor van de Kamer van Koophandel en Fabrieken om een adres te verkrijgen.

Stap 6

Neem contact op met de redacties van tijdschriften, radio en televisie en vraag hun medewerkers om u te helpen informatie over dit bedrijf te vinden. Vaak bevatten de archieven van de media onschatbare informatie over bedrijven, die gratis of tegen een gepaste vergoeding met u kan worden gedeeld.

Stap 7

Ga niet naar sites die hulp bieden bij het vinden van een bedrijfsadres als u uw telefoonnummer opgeeft bij het registreren of een betaald sms-bericht verzendt, aangezien dit hoogstwaarschijnlijk veelvoorkomende oplichting is en u uiteindelijk geen informatie ontvangt.

Aanbevolen: