Hoe Vind Je Een Organisatie In Moskou Via De Telefoon?

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Organisatie In Moskou Via De Telefoon?
Hoe Vind Je Een Organisatie In Moskou Via De Telefoon?

Video: Hoe Vind Je Een Organisatie In Moskou Via De Telefoon?

Video: Hoe Vind Je Een Organisatie In Moskou Via De Telefoon?
Video: De beste plaatsen om te bezoeken in MOSKOU buiten het Rode Plein | RUSLAND Vlog 3 2024, Mei
Anonim

De situatie waarin u een organisatie op telefoonnummer moet vinden, is vrij typisch. Dit is meestal eenvoudig, maar in sommige gevallen kan het enige tijd en volharding kosten om het juiste adres te vinden.

Hoe vind je een organisatie in Moskou via de telefoon?
Hoe vind je een organisatie in Moskou via de telefoon?

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om het adres van een organisatie te achterhalen, is zonder twijfel het bestaande telefoonnummer te bellen en alle benodigde details te achterhalen. Maar wat als de medewerkers van de organisatie weigeren de benodigde gegevens te verstrekken, of de telefoontjes gewoon negeren? Er zijn vaak gevallen waarin een persoon wordt geconfronteerd met frauduleuze handelingen van de kant van een organisatie en zijn kantoor wil bezoeken voor een persoonlijk gesprek, waarvoor hij het adres moet weten.

Stap 2

Probeer allereerst de benodigde gegevens te zoeken op de site "Where That Place - Big Phone Book of Organizations". Voer het telefoonnummer (zonder stadscode) in de kolom "Wie" in en klik op de knop "Zoeken". Als deze telefoon in de database staat, ziet u de naam en het adres van de organisatie waartoe deze behoort. Als u de naam van de organisatie weet, kunt u deze invoeren.

Stap 3

Uw kansen op succes zullen aanzienlijk worden vergroot als u meerdere helpsystemen doorzoekt naar de informatie die u nodig heeft. Neem in het bijzonder contact op met de MGTS-helpdesk via telefoon 09 of 009 (voor oproepen vanaf een mobiele telefoon). Grote kans dat je de informatie krijgt die je nodig hebt. Daarnaast kunt u contact opnemen met de Unified Mobile Reference Service door te bellen naar 0630, dat beschikbaar is voor abonnees van alle grote mobiele bedrijven.

Stap 4

Ga naar de website "Telefoongids". U kunt zowel op telefoonnummer als op andere gegevens die u heeft zoeken. Er zijn ongeveer 4 miljoen records in de database.

Stap 5

Als de telefoon een stadstelefoon is, maar niet in de database van organisaties stond, dan kan het een appartementstelefoon zijn. Open de website van de telefoongids van Moskou en controleer of het nummer waarin u geïnteresseerd bent in de database staat, die meer dan 11 miljoen vermeldingen bevat. Als het telefoonnummer van een organisatie een residentieel nummer blijkt te zijn, is dit in de regel al een reden om na te denken of dit bedrijf het vertrouwen waard is.

Aanbevolen: