Gedetailleerde Gesprekken Voeren Op De Beeline

Inhoudsopgave:

Gedetailleerde Gesprekken Voeren Op De Beeline
Gedetailleerde Gesprekken Voeren Op De Beeline

Video: Gedetailleerde Gesprekken Voeren Op De Beeline

Video: Gedetailleerde Gesprekken Voeren Op De Beeline
Video: Jubileum bij Kortier Mechanisatie 2024, Mei
Anonim

Met oproepdetails kunt u nauwkeurig en snel alle interessante informatie over uitgaande oproepen vinden. U moet deze service bestellen bij uw mobiele provider.

Gedetailleerde gesprekken voeren op de beeline
Gedetailleerde gesprekken voeren op de beeline

instructies:

Stap 1

Voor abonnees met een prepaid-betalingssysteem is het heel gemakkelijk om deze service snel te krijgen, het is voldoende om gewoon de site in te voeren en de details van de bestelling te bestellen, hoewel alleen een persoon dit kan doen, maar de vertegenwoordiger van de organisatie zal nog steeds de kantoor van het bedrijf en een volmacht verstrekken om informatie te ontvangen.

Stap 2

U kunt de details van gesprekken ook bestellen door telefonisch te bellen, een verzoek te sturen per fax of e-mail. In de applicatie moet u het telefoonnummer opgeven voor details, het rekeningnummer, de renteperiode en aan het einde toevoegen "Ik garandeer de betaling voor de service", zet vervolgens de datum en handtekening en wacht op de informatie.

U kunt details krijgen voor alle oproepen voor de laatste 8 maanden van service, u kunt de periode tot 3 jaar beïnvloeden, maar dit is een zeer dure service.

Stap 3

De verstrekte informatie bevat een lijst met alle telefoonnummers die betrokken zijn bij inkomende en uitgaande oproepen, gespreksduur, kosten van elk gesprek, decodering van het oproeptype en zelfs informatie over sms- en GPRS-verkeer.

Stap 4

Vergeet niet dat deze service wordt betaald, wat betekent dat u deze op de meest voordelige manier moet bestellen. Voor abonnees van een postpaid betalingssysteem is het bijvoorbeeld gratis wanneer een dienst via de site wordt besteld, en voor een prepaid systeem is het bedrag niet meer dan 35 roebel. Het bestellen van een dienst op kantoor kost meer, niet meer dan 70 roebel. Daarom is het veel gemakkelijker, voordeliger en sneller om de diensten te gebruiken via de officiële website van Beeline.

Aanbevolen: