Het Weer Uitschakelen Op HTC

Inhoudsopgave:

Het Weer Uitschakelen Op HTC
Het Weer Uitschakelen Op HTC

Video: Het Weer Uitschakelen Op HTC

Video: Het Weer Uitschakelen Op HTC
Video: HTC One keeps shutting off and turning off over and over 2024, Mei
Anonim

De service "Weer" is beschikbaar voor eigenaren van HTC-smartphones. Dit is een widget waarin je je locatie (land, regio, stad) kunt aanpassen en de klok rond op de hoogte bent van het weer buiten het raam.

Het weer uitschakelen op HTC
Het weer uitschakelen op HTC

instructies:

Stap 1

Als je om wat voor reden dan ook de widget wilt uitschakelen, raadpleeg dan je telefooninstellingen. Overigens is de meest voorkomende reden om weersvoorspelling op HTC te weigeren, dat de batterij van een smartphone snel leegloopt. Open dus het menu "Instellingen". Selecteer in het gedeelte met een lijst met alle verbonden widgets degene die u wilt uitschakelen. Vergeet ook niet de achtergrondupdate te annuleren. Nadat u de vereiste acties hebt uitgevoerd, wordt het weer niet langer weergegeven op het display van de telefoon.

Stap 2

Houd er rekening mee dat de service "Weer" ook wordt aangeboden door sommige mobiele operators. De verbinding en ontkoppeling is beschikbaar op elke telefoon, inclusief HTC. Als u een MTS-abonnee bent, bel dan 0890 om de service te annuleren. Een andere manier om de weersvoorspelling uit te schakelen, is door een USSD-commando * 111 * 4751 # of een sms-bericht naar 4147 te sturen. Typ in de tekst het nummer 2.

Stap 3

Om de service in Beeline te deactiveren, gebruikt u het besturingssysteem uslugi.beeline.ru. Log daar in en u kunt niet alleen alle diensten die aan uw nummer zijn gekoppeld beheren, maar ook een factuurdetails bestellen, het tariefplan wijzigen. Om dit te doen, krijgt u een wachtwoord van de operator door een USSD-verzoek * 110 * 9 # te verzenden. Voer in het veld Aanmelden het telefoonnummer in tiencijferig formaat in.

Stap 4

Die abonnees die MegaFon-communicatiediensten gebruiken, kunnen de Weerdienst uitschakelen door een sms te sturen naar het korte nummer 5151. De tekst moet de zin stop pp of stop pp bevatten (in dit geval maakt het niet uit of u het in het Latijn of Cyrillisch typt) … Overigens is er ook een service genaamd "Mobiele abonnementen" voor u beschikbaar. Het bevindt zich op de website podpiski.megafon.ru.

Aanbevolen: