Hoe Arte Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Arte Te Flashen
Hoe Arte Te Flashen

Video: Hoe Arte Te Flashen

Video: Hoe Arte Te Flashen
Video: How To Draw The Flash | Justice League 2024, Mei
Anonim

Om de Carbon Arte-telefoon te flashen, kunt u het beste contact opnemen met een speciaal servicecentrum, waar het programma zeer snel en met garantie wordt vervangen. Besluit je het zelf te doen, dan vervalt in dit geval de garantie.

Hoe Arte te flashen
Hoe Arte te flashen

Noodzakelijk

  • - programma voor knipperende telefoons;
  • - firmwarekabel.

instructies:

Stap 1

Download het firmwareprogramma voor uw mobiele apparaat, nadat u eerder de beoordelingen voor elk van hen heeft gelezen door gebruikers die het programma al op hun telefoon hebben geïnstalleerd. Houd er rekening mee dat niet elke firmware bij u past. U kunt de selectie controleren op de volgende sites: https://allnokia.ru/firmware/, https://nokievski.moy.su/load/proshivki/skachat_download_proshivku_dlja_nokia_8800_arte/2-1-0-29, https:// radio aplus.by/swf/flash/nokia-8800-arte-proshivka.html, evenals door het overeenkomstige verzoek in de zoekmachine van uw browser over het relevante onderwerp in te vullen.

Stap 2

Koop een speciale firmwarekabel die geschikt is voor uw model mobiele telefoon, u kunt deze kopen in winkels die mobiele telefoons en accessoires daarvoor verkopen, bij verkooppunten van computer- en radioapparatuur of bestellen in een online winkel.

Stap 3

Koop nooit firmwarekabels op de markt als je je telefoon niet wilt verpesten. Houd er rekening mee dat kabels ook kunnen worden gekocht bij verkooppunten van huishoudelijke apparaten en in sommige gevallen is pre-order mogelijk.

Stap 4

Open de instructies voor het flashen, die zich meestal in het programma-archief bevinden. Volg de instructies die erin staan zorgvuldig op en onderneem de nodige stappen. De volgorde hier kan variëren, afhankelijk van de firmware die u hebt geselecteerd.

Stap 5

Als u deze bewerking voor de eerste keer uitvoert, kunt u het beste een persoon vragen die bekend is met knipperende mobiele apparaten om u te helpen, aangezien dit proces een aantal functies heeft en u bepaalde kennis en vaardigheden moet hebben, waaronder praktische. Als u niet zeker weet of u het zelf kunt doen, neem dan het risico en breng uw telefoon naar een servicecentrum.

Aanbevolen: