Hoe Nokia 8800 Arte Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Nokia 8800 Arte Te Flashen
Hoe Nokia 8800 Arte Te Flashen

Video: Hoe Nokia 8800 Arte Te Flashen

Video: Hoe Nokia 8800 Arte Te Flashen
Video: Обзор и продажа нового полнокомплектного NOKIA 8800 ARTE в 2021 году 2024, Mei
Anonim

Er kunnen verschillende programma's worden gebruikt om mobiele telefoons van Nokia te flashen. Als je dit proces nog niet eerder hebt gedaan, kun je het beste het hulpprogramma Nokia Software Updater gebruiken.

Hoe Nokia 8800 arte te flashen
Hoe Nokia 8800 arte te flashen

Noodzakelijk

  • - USB-kabel;
  • - Nokia-software-updater.

instructies:

Stap 1

Aan de positieve kant is het updaten van software met het hulpprogramma Nokia Software Updater officieel legaal. Als de telefoon na het knipperen niet meer werkt, kunt u de gratis garantieservice aanvragen. Download en installeer dit hulpprogramma. Bereid uw telefoon voor op het knipperende proces.

Stap 2

Laad uw mobiele telefoon volledig op. Koop een nieuwe simkaart of installeer een simkaart waarmee je zeker niet gebeld wordt. Het proces van het knipperen van Nokia-telefoons met het NSU-programma wordt uitgevoerd met het mobiele apparaat ingeschakeld. Schakel het verzoek om de pincode uit bij het inschakelen van de telefoon. Dit voorkomt onnodige complicaties.

Stap 3

Download de officiële firmware die geschikt is voor uw mobiele telefoon. Hoogstwaarschijnlijk bevat het gedownloade archief een enkel.ehe-bestand. Voer het uit en geef een lege map op om de uitgepakte bestanden op te slaan. In dit geval is het beter om de naam "Nieuwe map" te gebruiken en deze op het bureaublad te plaatsen. Hier zoekt het hulpprogramma naar de vereiste firmwarebestanden.

Stap 4

Sluit de oplader en USB-kabel aan op je telefoon. Sluit hem aan op uw computer en selecteer de bedrijfsmodus PC Suite. Selecteer in geen geval de modus USB-massaopslag. Schakel het NSU-programma in en klik op de knop "Start". Na een tijdje verschijnt er een nieuw venster. Klik daarin op de knop "Volgende". Accepteer de licentieovereenkomst en klik nog een paar keer op Volgende.

Stap 5

Na identificatie van de mobiele telefoon opent het programma een nieuw venster. Klik op de knop Bijwerken en wacht tot het software-updateproces is voltooid. De telefoon zal meerdere keren opnieuw opstarten. Soms verschijnt er een melding dat de mobiele telefoon is losgekoppeld van de pc. Probeer het niet zelf opnieuw aan te sluiten. Dit is slechts een van de fasen van de firmware. Nadat u de software-update hebt voltooid, verwijdert u uw telefoon veilig en start u deze opnieuw op.

Aanbevolen: