Een Geheugenkaart Hernoemen Op Een PDA

Inhoudsopgave:

Een Geheugenkaart Hernoemen Op Een PDA
Een Geheugenkaart Hernoemen Op Een PDA

Video: Een Geheugenkaart Hernoemen Op Een PDA

Video: Een Geheugenkaart Hernoemen Op Een PDA
Video: Mini USB micro SD Card Reader review 2024, April
Anonim

Een pocket personal computer is praktisch dezelfde stationaire computer, alleen zijn de afmetingen vele malen kleiner. Op de PDA kunt u boeken of andere tekstinformatie lezen, videobestanden bekijken, internetten of met programma's werken, informatie overbrengen van verschillende opslagmedia, waaronder geheugenkaarten, die gemakshalve wordt aanbevolen om te labelen en te hernoemen.

Een geheugenkaart hernoemen op een PDA
Een geheugenkaart hernoemen op een PDA

instructies:

Stap 1

Als u de naam "Geheugenkaart" moet wijzigen in Opslagkaart, volgt u deze stappen. Open achtereenvolgens de map Systeemregister. Het is de register-editor die nodig is om de taak te voltooien. Start Register-editor.

Stap 2

Ga naar [HKEY_LOCAL_MACHINESystemStorageManagerProfiles SDMemory]. Het gedeelte "Map" is de geheugenkaart. Hernoem de geheugenkaart naar Opslagkaart. Start uw PDA opnieuw op.

Stap 3

Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de fabrikant en levering, het adres op het apparaat kan verschillen. Enkele van de meest voorkomende opties zijn: [HKEY_LOCAL_MACHINESystemStorageManagerProfiles SDMMC] [HKEY_LOCAL_MACHINESystemStorageManagerProfiles SDMemory] [HKEY_LOCAL_MACHINESystemStorageManagerProfiles PCMCIA]

Stap 4

U kunt elke naam voor uw geheugenkaart kiezen, maar het wordt aanbevolen om deze in Latijnse letters te noemen voor betere apparaatprestaties.

Stap 5

Het is het beste om een geheugenkaart te hernoemen op een schoon apparaat dat u net hebt gekocht of waarop u onlangs het besturingssysteem opnieuw hebt geïnstalleerd. Anders kunnen er problemen optreden met de installatie van verschillende programma's op de kaart.

Stap 6

Er zijn momenten dat, na het opnieuw opstarten van de PDA, een geheugenkaart met de naam Storage Card automatisch wordt hernoemd naar Storage Card 2, en tegelijkertijd kunt u niets doen met de elementen die op uw originele kaart zijn opgenomen. Dit gebeurt in de regel wanneer bij het werken met een programma de geheugenkaart uit het apparaat is verwijderd. In dit geval moet u het schuldige programma vinden dat een map met deze naam aanmaakt (onthoud onder welke omstandigheden het medium is verwijderd) en het stoppen of configureren zodat het het hoofdgeheugen gebruikt. Na de uitgevoerde acties is opnieuw opstarten vereist.

Aanbevolen: