Ipod Hernoemen I

Inhoudsopgave:

Ipod Hernoemen I
Ipod Hernoemen I

Video: Ipod Hernoemen I

Video: Ipod Hernoemen I
Video: ЛУЧШИЙ mp3 плеер в моей ЖИЗНИ - Apple iPod! [Ретро-обзор] 2024, April
Anonim

Soms willen gebruikers de iPod zelf hernoemen of de naam van sommige applicaties wijzigen. Het kan zijn dat je een gebruikte speler hebt gekocht die al een nieuwe naam heeft gekregen. Gebruik iTunes om de oorspronkelijke naam terug te geven.

Hoe hernoem ik de iPod
Hoe hernoem ik de iPod

Noodzakelijk

iTunes

instructies:

Stap 1

Sluit uw apparaat met een kabel aan op uw computer. Start iTunes en wacht tot de aangesloten speler wordt gedetecteerd.

Stap 2

Klik in de zijbalk van het programma op de naam van uw iPod om een overeenkomstige markering weer te geven waarmee u de naam van het apparaat kunt wijzigen.

Stap 3

Voer een nieuwe naam in voor uw telefoon en druk op de "Enter"-knop op uw toetsenbord. Synchroniseer de applicatie en het apparaat met behulp van de knop "Synchroniseren" in de rechterbenedenhoek van het applicatievenster.

Stap 4

U kunt de iPod Shuffle alleen hernoemen als u toegang hebt tot een computer met Mac OSX 10.3.4 of hoger. Gebruik bij het hernoemen alleen Latijnse tekens, anders ziet u een overeenkomstige foutmelding in de Finder-toepassing.

Stap 5

Als u de naam van een specifieke toepassing in iTunes wilt wijzigen, moet u het bestand iTunesMetadata.plist bewerken, dat zich in de programmamap bevindt. Pak het uit met behulp van de WinRar-archiver. Zoek de regel "Naam" in het bestand voor het gewenste programma en verander de regel erna in "Naam". Als u de naam van het programma op de telefoon op het bureaublad wilt wijzigen, bewerk dan het bestand info.plist. Wijzig na de regel "CFBundleDisplayName" de waarde in de regel "Name".

Stap 6

Om een bestand met de extensie.plist te openen, gebruikt u het programma plist Editor, dat ook voor Windows bestaat.

Stap 7

Op ontgrendelde smartphones die Cydia gebruiken, kunt u het hulpprogramma Rename 2.0 downloaden, waarmee u met slechts een paar tikken alle op uw smartphone geïnstalleerde applicaties kunt hernoemen.

Aanbevolen: