Hoe Het Telefoonboek Te Synchroniseren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoonboek Te Synchroniseren
Hoe Het Telefoonboek Te Synchroniseren

Video: Hoe Het Telefoonboek Te Synchroniseren

Video: Hoe Het Telefoonboek Te Synchroniseren
Video: 3 Ways How To Transfer Contacts From Old iPhone to New iPhone 2024, Mei
Anonim

Het telefoonboek is misschien wel de meest waardevolle informatie die op een mobiele telefoon is opgeslagen. Helaas kunnen zowel de telefoon als de simkaart na verloop van tijd onbruikbaar worden en kan het telefoonboek verloren gaan. Om veilig te zijn, moet u het naar uw computer kopiëren.

Hoe het telefoonboek te synchroniseren
Hoe het telefoonboek te synchroniseren

instructies:

Stap 1

Synchronisatie van het telefoonboek - kopiëren van de abonneegegevens van het telefoongeheugen naar de harde schijf van de computer met behulp van de synchronisatiesoftware. Om deze bewerking uit te voeren, moet u uw telefoon met een datakabel en software op uw computer aansluiten.

Stap 2

De datakabel en software die nodig zijn om de telefoon op de computer aan te sluiten, moeten bij de telefoon worden geleverd. Download anders stuurprogramma's en synchronisatiesoftware op de officiële website van uw telefoonfabrikant. U kunt de datakabel vinden bij een mobiele bouwmarkt. Houd er rekening mee dat de software die nodig is voor synchronisatie geschikt kan zijn voor verschillende telefoonmodellen, terwijl de stuurprogramma's geschikt moeten zijn voor de uwe.

Stap 3

Installeer stuurprogramma's en software en sluit vervolgens uw telefoon aan op uw computer. Deze volgorde moet worden gebruikt om onjuiste toevoeging van het apparaat te voorkomen. Uw telefoonmodel ondersteunt mogelijk geen opladen via USB, dus sluit uw telefoon alleen aan op uw computer wanneer deze volledig is opgeladen. Als uw telefoon niet volledig is opgeladen, kan deze tijdens het synchroniseren gaan liggen, wat kan leiden tot gegevensverlies.

Stap 4

Start de software om uw telefoon te synchroniseren met uw computer. Open het telefoonboek met behulp van het programmamenu, selecteer vervolgens alle vermeldingen of gebruik een speciale knop om alle contacten in het geheugen van de telefoon te kopiëren. Kopieer de gegevens naar uw computer.

Stap 5

Als u contacten van uw computer naar uw telefoon wilt overbrengen, sluit u uw telefoon aan en kopieert u met behulp van de synchronisatiesoftware de notebook naar uw mobiele geheugen. Zorg ervoor dat u het opnieuw laadt via het programma om de wijzigingen op te slaan.

Aanbevolen: