Hoe Het Telefoonboek Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoonboek Te Installeren
Hoe Het Telefoonboek Te Installeren

Video: Hoe Het Telefoonboek Te Installeren

Video: Hoe Het Telefoonboek Te Installeren
Video: Download Your Phonebook/Contacts 2024, Mei
Anonim

Een back-up van uw contactgegevens op uw computer is noodzakelijk in geval van diefstal, verlies of beschadiging van uw telefoon. Nadat u het hebt geïnstalleerd, hoeft u het alleen maar systematisch bij te werken - in dit geval zijn al uw contactgegevens veilig.

Hoe het telefoonboek te installeren
Hoe het telefoonboek te installeren

instructies:

Stap 1

Om het telefoonboek naar uw pc te kopiëren, moet u uw telefoon synchroniseren met uw pc. Dit doe je via een bluetooth-verbinding, een infraroodpoort of een datakabel. Laten we eens kijken naar synchronisatie met de laatste optie als voorbeeld.

Stap 2

Alle benodigde componenten, namelijk een datakabel en een driverdisk, zijn te vinden in het telefoonpakket. Anders, als deze componenten ontbreken, moet u ze apart kopen. U kunt de datakabel vinden in een winkel voor mobiele telefoons en ervoor zorgen dat deze compatibel is met uw specifieke telefoonmodel.

Stap 3

Download stuurprogramma's van de officiële website van uw telefoonfabrikant. Ga hiervoor naar de startpagina en gebruik vervolgens de sitemap om het downloadgedeelte van de site te vinden. Installeer de software en sluit vervolgens de datakabel aan. Zorg ervoor dat de batterij meer dan de helft is opgeladen voordat u deze aansluit. Het is noodzakelijk om deze acties in deze volgorde uit te voeren, anders kunnen de stuurprogramma's verkeerd worden geïnstalleerd.

Stap 4

Sluit uw telefoon aan op uw computer en wacht tot de stuurprogramma's voor het nieuwe apparaat zijn geïnstalleerd. Sluit je telefoon aan op je computer en zorg ervoor dat de software het apparaat "ziet". Ga via het programma naar het gedeelte van het telefoonmenu, dat de contactgegevens van abonnees bevat. Kopieer alle gegevens en gebruik vervolgens de knop "Opslaan naar bestand" of "Kopiëren" om het op uw harde schijf op te slaan.

Stap 5

Koppel uw telefoon niet los van de computer voordat het kopieerproces is voltooid. Koppel de telefoon pas los nadat het voltooiingsbericht wordt weergegeven. Om nieuwe vermeldingen aan het telefoonboek toe te voegen, volstaat het om de contacten opnieuw naar de computer te kopiëren door het bestaande bestand te overschrijven of bij te werken.

Aanbevolen: