Hoe Audio Van Video Te Scheiden In Sony Vegas

Inhoudsopgave:

Hoe Audio Van Video Te Scheiden In Sony Vegas
Hoe Audio Van Video Te Scheiden In Sony Vegas

Video: Hoe Audio Van Video Te Scheiden In Sony Vegas

Video: Hoe Audio Van Video Te Scheiden In Sony Vegas
Video: 13. Как отделить звук от видео в Vegas Pro. Как удалить звуковую дорожку в Sony Vegas 2024, Mei
Anonim

Heel vaak worden serieuze tools "op kleinigheden" gebruikt, waarbij ze eerder de functie van kleine hulpprogramma's vervullen. Dus Adobe Photoshop wordt gebruikt om rode ogen te verwijderen en Sony Vegas helpt om de audiotrack van de video te scheiden. Hier is echter niets beschamends aan - de uitgebreide tools en gebruiksvriendelijke interface helpen immers om de taak met slechts een paar klikken aan te pakken.

Hoe audio van video te scheiden in Sony Vegas
Hoe audio van video te scheiden in Sony Vegas

instructies:

Stap 1

Start Sony Vegas en download het gewenste bestand. Dit kan in het menu "Bestand" -> "Openen" of door de map met de video in de gebruikelijke "Verkenner" te openen en het objectpictogram naar de tijdelijke tabel van het programma te slepen. Houd er rekening mee dat na het laden twee tracks op de tijdelijke tafel verschenen: de bovenste toont videoframes, de onderste toont geluidstrillingen.

Stap 2

Klik op een van de tracks, die beide moeten selecteren. In dit stadium worden audio en video "gekoppeld" tot een enkele groep. U kunt ze scheiden met de optie "groepering negeren": deze wordt aangeroepen door een speciale knop op het bovenste paneel (Negeer gebeurtenisgroepering), een contextmenu-opdracht (een van de regels die verschijnt wanneer u met de rechtermuisknop klikt) en de Ctrl + Shift + U-toetscombinatie. Nadat u de opdracht hebt aangeroepen, stelt u de huidige selectie opnieuw in door ergens op het scherm te klikken en probeert u de audiotrack te slepen. Nu beweegt het onafhankelijk van audio.

Stap 3

Als u alleen audio in een deel van de video wilt scheiden, moet de gescheiden audiotrack worden beperkt. Plaats hiervoor een markering op het punt waar het geluid moet eindigen en druk op de toets S. De audio wordt verdeeld in twee onafhankelijke fragmenten. Het is duidelijk dat als het geluid zou "terugkeren", het op het juiste moment noodzakelijk is om een vergelijkbare snede te maken.

Stap 4

Om de audiotrack gescheiden te houden van de video (of vice versa), verwijdert u na het splitsen de overbodige component uit de bewerkingstabel. Kies daarna uit het menu "Bestand" - "Renderen als" (Renderen als). Er verschijnt een venster dat lijkt op het dialoogvenster voor het opslaan van bestanden: onderaan kunt u het gewenste uitvoerformaat selecteren. Het is duidelijk dat als je.mp3 kiest, de video niet wordt opgeslagen. Maar als een videoformaat is geselecteerd om op te slaan (zoals.avi), dan wordt alle inhoud van het bureaublad opgeslagen: zorg ervoor dat er geen onnodige audiotracks zijn.

Aanbevolen: