Hoe Een Antenne Te Monteren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Antenne Te Monteren
Hoe Een Antenne Te Monteren

Video: Hoe Een Antenne Te Monteren

Video: Hoe Een Antenne Te Monteren
Video: Ways to Install an Outdoor HD TV Antenna for Best OTA TV Reception 2024, Mei
Anonim

Steeds meer mensen installeren schotelantennes in hun huizen, die toegang geven tot satelliet-tv en satelliet-internet. Tegelijkertijd hebben klanten van de dienst om verschillende redenen niet altijd de mogelijkheid om een antenne-installatiespecialist bij hen thuis te bellen. In dit artikel vertellen we je hoe je zelf een schotelantenne installeert zonder hulp van een wizard.

Steeds meer mensen installeren schotelantennes in hun huizen
Steeds meer mensen installeren schotelantennes in hun huizen

instructies:

Stap 1

Controleer de complete set van de antenne en alle reserveonderdelen.

Stap 2

Neem de boog van de converterhouder en installeer plastic pluggen aan beide uiteinden ervan.

Stap 3

Bevestig vervolgens met twee bouten de metalen steun aan de converterhouder.

Stap 4

Neem nu de voeding (converter) en plaats deze tussen de linker en rechter houders en bevestig de houders met de voeding met twee bouten aan de boog van de converterhouder.

Stap 5

Na het voltooien van de bovenstaande stappen neemt u twee metalen klemmen en installeert u deze in de zwenkarm. Bevestig een metalen clip aan de uiteinden van elk van de klemmen en schroef vervolgens een moer en een ring aan elk uiteinde.

Stap 6

Neem twee lange bouten en bevestig de zwenkarm aan de steun. Plaats in de zwenkarm twee afstandhouders, één voor elke bout.

Stap 7

Neem nu de schotel - dit is de antennereflector. Bevestig het aan de steun met vier schroeven en vier moeren vanaf de achterkant.

Stap 8

Bevestig een metalen L-vormige beugel aan de muur met stevige bouten, waarop de plaat met de converter wordt bevestigd.

Stap 9

Steek de plastic plug in de beugel en gebruik vervolgens de steun om de volledig gemonteerde plaat op de beugel te plaatsen. Draai de moeren van de zwenkbeugel vast, en draai ook de moeren op de klemmen vast.

Stap 10

Controleer hoe gemakkelijk het bekken in verschillende richtingen draait. De montage is voltooid - u kunt de tv aansluiten, de antenne afstemmen en de kwaliteit van de signaalontvangst controleren.

Aanbevolen: