Navigator Installeren Op HTC

Inhoudsopgave:

Navigator Installeren Op HTC
Navigator Installeren Op HTC

Video: Navigator Installeren Op HTC

Video: Navigator Installeren Op HTC
Video: Как установить ЛЮБОЙ пользовательский ПЗУ на свой HTC One 2024, April
Anonim

Mobiele telefoons zijn tegenwoordig niet langer een eenvoudig communicatiemiddel en vervullen een groot aantal extra functies: een camera, een videocamera, een notebook, een wekker en vele andere. HTC stelt bezitters van hun smartphones in staat om ook navigatie in hun zak te installeren: je kunt op elk moment zien waar je bent of een route bouwen naar het punt dat je nodig hebt op de kaart. Er zijn drie manieren om dit te doen.

Navigator installeren op HTC
Navigator installeren op HTC

Noodzakelijk

  • - HTC smartphone (met geïnstalleerd Android OS of Windows Phone);
  • - een computer met internettoegang of toegang tot een wifi-netwerk;
  • - een activeringssleutel voor het programma (deze moet worden gekocht in de online winkel op de officiële Navitel-website).

instructies:

Stap 1

Om te installeren met behulp van het APK-bestand, opent u de officiële website van Navitel en gaat u naar het gedeelte "Download" door op het bijbehorende pictogram bovenaan de pagina te klikken. Zoek de versie die bij u past in de lijst met APK-bestanden die u kunt downloaden, of download de volledige versie met ondersteuning voor alle schermresoluties. Kopieer het bestand naar het geheugen van uw smartphone en start het met Explorer of een andere bestandsbeheerder. Na installatie moet u het programma registreren, hiervoor moet u een activeringssleutel kopen in de online winkel op de officiële Navitel-website.

Stap 2

Om het programma met een EXE-bestand te installeren, gaat u naar de officiële website van Navitel en klikt u op het pictogram "Download" bovenaan de pagina. Zoek het bestand met de EXE-extensie in de lijst die wordt geopend. Download het, sluit uw smartphone aan op uw computer en wacht tot de synchronisatie is voltooid. Voer het gedownloade bestand uit en volg de instructies op het scherm. Registreer het programma met behulp van de activeringssleutel die is gekocht in de online winkel op de officiële Navitel-website.

Stap 3

Wanneer u Navitel Navigator via Android Market installeert, verbindt u uw smartphone met internet via een Wi-Fi-verbinding. Start de Android Market-applicatie, klik op "Zoeken" en voer "Navitel" in de vraagregel in. Selecteer in de lijst die verschijnt "Navitel Navigator", lees de beschrijving van het programma en klik op het pictogram "Installeren". Bevestig uw beslissing door op de knop "OK" te klikken. Het programma zal de applicatie automatisch downloaden en installeren. U hoeft het alleen maar te registreren door een activeringssleutel te kopen in de online winkel op de officiële Navitel-website.

Aanbevolen: