Hoe Een Mobiele Telefoon Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiele Telefoon Aan Te Zetten
Hoe Een Mobiele Telefoon Aan Te Zetten

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Aan Te Zetten

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Aan Te Zetten
Video: Nieuwe Android-smartphone? Bestanden overzetten doe je zo 2024, Mei
Anonim

Omdat de telefoon geen luxe is, maar een communicatiemiddel, moet je weten hoe je hem moet gebruiken. Voordat u kunt bellen of gebeld kunt worden, moet u uw mobiele telefoon inschakelen. Dit is vrij eenvoudig te doen.

Hoe een mobiele telefoon aan te zetten
Hoe een mobiele telefoon aan te zetten

instructies:

Stap 1

Lees de gebruiksaanwijzing van uw mobiele telefoon. Het moet aangeven hoe de mobiele telefoon moet worden ingeschakeld. De aan/uit-knop kan voor elk model anders zijn. Op de meeste telefoons is de aan/uit-knop bijvoorbeeld de knop die het einde van een telefoongesprek aangeeft, d.w.z. de telefoonhoorn is rood. Om de mobiele telefoon in te schakelen, houdt u deze knop ingedrukt en houdt u deze ingedrukt totdat het scherm oplicht.

Stap 2

Onderzoek het hoesje van de mobiele telefoon. Soms kunnen ontwikkelaars de aan / uit-knop op de bovenste ring plaatsen, direct boven het scherm. Druk op deze knop om uw mobiele telefoon in te schakelen. Het scherm zou bijna onmiddellijk moeten oplichten. Er verschijnt een welkomstscherm dat aangeeft dat de telefoon is ingeschakeld en normaal functioneert. Als geen van de bovenstaande methoden succesvol is, controleer dan de batterij. Het is mogelijk dat het juist in hem zit.

Stap 3

Controleer of de batterij is opgeladen. Als de telefoon oplicht en meteen uitgaat of gewoon niet aan gaat, kan het zijn dat de zaak juist in de lege batterij zit. Neem de oplader, die in de set moet worden meegeleverd. Steek de connector in de overeenkomstige aansluiting op de telefoon en wacht tot de batterij is opgeladen.

Stap 4

Als je een gebruikte telefoon zonder oplader hebt gekocht, koop deze dan zo snel mogelijk apart. Als het moeilijk is om een oplader te vinden die geschikt is voor je telefoon, koop dan een "kikker". Dit is een universele oplader die geschikt is voor alle soorten batterijen. Het enige ongemak van de "kikker" is dat het elke keer nodig is om de batterij uit het telefoonhoesje te verwijderen.

Stap 5

Als u op dit moment niet in de gelegenheid bent om de telefoon op te laden, en het is van vitaal belang om hem aan te zetten, doe dan het volgende. Verwijder de achterkant van de telefoon. Verwijder de batterij. Neem een klein stukje papier of een ander diëlektricum. Sluit het middelste contact met hen. Plaats de batterij, zet de telefoon aan. Er moet genoeg energie zijn voor meerdere gesprekken.

Aanbevolen: