Hoe Het Saldo Op Skylink Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo Op Skylink Te Weten Te Komen
Hoe Het Saldo Op Skylink Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Saldo Op Skylink Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Saldo Op Skylink Te Weten Te Komen
Video: Making a Pokeball for Games | Full Tutorial 2024, April
Anonim

De mobiele operator Skylink gebruikt de CDMA-450-standaard, die geen ondersteuning biedt voor het verzenden van speciale opdrachten om informatie over het huidige saldo van de abonnee te verkrijgen. Het bedrijf compenseert dit ongemak met een ontwikkeld systeem van andere methoden om de nodige informatie te verkrijgen.

Hoe het saldo te achterhalen op
Hoe het saldo te achterhalen op

instructies:

Stap 1

Om het huidige saldo te bepalen van een mobiele telefoon die is aangesloten op het Skylink-netwerk, kiest u op uw mobiele apparaat het verkorte nummer 555. Wacht op de gesproken reactie van de autoinformer. Houd er rekening mee dat deze service gratis is wanneer u uw thuisnetwerk gebruikt, maar wordt betaald wanneer u aan het roamen bent.

Stap 2

Maak van de gelegenheid gebruik om een leeg bericht te sturen naar het speciale verkorte nummer 55501 en ontdek uw saldo in het antwoord. Betalingsvoorwaarden blijven hetzelfde.

Stap 3

Als je een computer hebt en een internetverbinding hebt, kan een speciale Skypepoint-service een handige optie zijn. Het adres van deze dienst is www2.skypoint.ru.

Stap 4

Download en installeer de gespecialiseerde Skybalance-toepassing op uw computer, die automatisch veranderingen in het saldo van de gebruiker controleert en de eigenaar informeert over de noodzaak om de rekening aan te vullen door de kleur van het pictogram in de taakbalk te veranderen. De frequentie van het controleren van het saldo in de SkyBalance-applicatie wordt door de gebruiker ingesteld.

Stap 5

Om het huidige saldo van de Skylink-modem te bepalen, kunt u op uw mobiele telefoon het verkorte nummer 111. Het antwoordbericht bevat informatie over de accountstatus en verkeersstatistieken.

Stap 6

Een andere manier kan een oproep zijn vanaf een R-UIM-kaart of een Skylink mobiele telefoon naar een verkort nummer 555. U kunt ook elke terminal gebruiken die voldoet aan de kenmerken van Huawei EC-506 en die de mogelijkheid ondersteunt om in toonmodus te bellen.

Stap 7

De Skypepoint-service helpt bij het bepalen van het huidige saldo van de modem, zoals in het geval van een mobiele telefoon. Houd er rekening mee dat de verbinding met deze service helemaal gratis is en automatisch wordt aangeboden aan elke abonnee van het bedrijf.

Aanbevolen: