Hoe Geld Op Een Mobiele Telefoon Te Zetten?

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Op Een Mobiele Telefoon Te Zetten?
Hoe Geld Op Een Mobiele Telefoon Te Zetten?

Video: Hoe Geld Op Een Mobiele Telefoon Te Zetten?

Video: Hoe Geld Op Een Mobiele Telefoon Te Zetten?
Video: Mobiel Betalen activeren voor Android | Digitaal Bankieren: Hoe werkt het | ING 2024, Mei
Anonim

Wat als je, in plaats van de stem die je wilt, een koude zin op de telefoonhoorn hoort: "Niet genoeg geld"? Het aanvullen van het mobiele telefoonsaldo van de meeste mobiele operators die actief zijn in Rusland en het GOS kan worden gedaan op elke manier die voor de abonnee het handigst is.

Hoe geld op een mobiele telefoon te zetten?
Hoe geld op een mobiele telefoon te zetten?

instructies:

Stap 1

U kunt het bedrag op uw eigen telefoonrekening verhogen door rechtstreeks contact op te nemen met het servicecentrum van uw operator in uw stad. Daar stort u ofwel contant geld op uw rekening met behulp van een operator, ofwel wordt u aangeboden om een elektronische zelfbedieningsterminal te gebruiken. Ze zijn overal te vinden: van supermarkten tot apotheken.

Stap 2

Selecteer "Tegoed opwaarderen" in het menu op de terminalmonitor. Selecteer vervolgens uw mobiele provider die de regio aangeeft en voer in het geopende venster het telefoonnummer in zonder het nummer 8. Controleer de juistheid van de nummers en steek dan pas het geld in de rekeningacceptor. Zorg ervoor dat bankbiljetten niet gekreukt of gescheurd zijn, anders worden ze niet geaccepteerd. Denk eraan dat de elektronische terminal geen wisselgeld geeft.

Stap 3

Een andere manier is om voor een bepaald bedrag een betaalkaart aan te schaffen. Elke operator heeft zijn eigen regels voor het aanvullen van het saldo door middel van een betaalkaart, gekoppeld aan het invoeren van een bepaalde cijfercombinatie. Alle stapsgewijze acties voor het activeren van tegoeden staan aangegeven op de achterkant van de kaart.

Stap 4

Als u uw beltegoed wilt opwaarderen met een bankkaart (Visa, MasterCard, Maestro), kunt u voor de betreffende handelingen gebruik maken van een geldautomaat. Om dit te doen, plaatst u de kaart in de machine, selecteert u betalingsbeheer en vervolgens - uw mobiele provider. Voer vervolgens het telefoonnummer in en het bedrag dat u wilt storten.

Stap 5

Als u toegang heeft tot internet, kunt u uw saldo aanvullen met een bankkaart door naar de officiële website van uw bank te gaan. Sommige mobiele operators bieden aan om gebruik te maken van de diensten van online betalingssystemen (elektronisch geld). Als de abonnee een elektronische portemonnee heeft met het beschikbare geld, informeer dan over de mogelijkheid om te betalen voor mobiele communicatie via het internetnetwerk.

Aanbevolen: