Een Kabel Aansluiten Op Een Tv

Inhoudsopgave:

Een Kabel Aansluiten Op Een Tv
Een Kabel Aansluiten Op Een Tv

Video: Een Kabel Aansluiten Op Een Tv

Video: Een Kabel Aansluiten Op Een Tv
Video: Hoe je tv/coax aansluiting maken. 2024, Mei
Anonim

De ervaring leert dat om tv te kijken in elke kamer van een appartement, het soms niet voldoende is om de tv zelf te kopen. Mogelijk heb je een extra kabel naar de tv nodig, deze sluit je eenvoudig zelf aan. Om dit te doen, is het niet nodig om een grote voorraad technische kennis achter je rug te hebben, aangezien je de verbinding aankunt door eenvoudige instructies te volgen.

Een kabel aansluiten op een tv
Een kabel aansluiten op een tv

Noodzakelijk

TV-kabel van de vereiste lengte, bevestigingsgereedschap, plastic plint (als u de kabel wilt verbergen)

instructies:

Stap 1

Bepaal welke methode je gaat gebruiken om de kabel aan te sluiten, hoeveel connectoren je nodig hebt en hoe je de overtollige lengte verbergt.

Stap 2

Neem een kabel met een connector eraan, controleer de kwaliteit van het verzonden signaal, voer de zogenaamde verbindingsdiagnose uit. Nadat alles is gedaan, verlengt u de kabel tot de vereiste afstand.

Stap 3

Zet de kabel vast met kabelbinders die verkrijgbaar zijn bij uw speciaalzaak. Voor de kabel is het de moeite waard om die bevestigingsmiddelen te kiezen die passen bij de kleur van de kamer. Leid de aansluitkabel langs het vloerkleed of achter grote meubels. Plaats geen meubels op het snoer en laat het op een plaats staan waar het constant aan vocht wordt blootgesteld, bijvoorbeeld in de buurt van bloemen.

Stap 4

Verberg de kabel in de plint als de aansluiting gesloten is. Bevestig de plint langs de muur en gebruik vervolgens een speciale nietmachine om de kabel aan de plint te bevestigen met een van de onderdelen (intern). Sluit het dan af met het tweede deel. Een dergelijke plint kan worden gekozen in overeenstemming met de kleur van de vloer of muur, deze zal lang meegaan. Daarnaast kan er een lange kabel in verstopt worden.

Aanbevolen: