HTC Resetten

Inhoudsopgave:

HTC Resetten
HTC Resetten

Video: HTC Resetten

Video: HTC Resetten
Video: Htc One hard reset 2024, Mei
Anonim

Het uitvoeren van een volledige reset of fabrieksreset van de HTC-communicator mag alleen worden gebruikt als het onmogelijk is om de normale werking van het apparaat met standaardmiddelen te herstellen, omdat dit leidt tot het verwijderen van alle gebruikersinhoud.

HTC resetten
HTC resetten

instructies:

Stap 1

Druk tegelijkertijd op de functionele zachte knoppen links en rechts van het besturingswiel van HTC Artemis en druk kort op de stylus op de resetknop in het negende onderste deel van de communicator (voor HTC P3300 Artemis).

Stap 2

Blijf de zachte knoppen ingedrukt houden totdat u wordt gevraagd om een volledige reset van het apparaat uit te voeren en bevestig de bewerking door op de knop "Ja" te drukken (voor HTC P3300 Artemis).

Stap 3

Druk tegelijkertijd op de functietoetsen Ja (beantwoorden) en Beëindigen (oproep reset-knop) aan de voorkant van de HTC Touch en druk kort op de stylus op de zachte reset-knop aan de onderkant van het apparaat (voor HTC P3450 Touch).

Stap 4

Blijf de knoppen Ja en Einde ingedrukt houden totdat u wordt gevraagd om het apparaat volledig opnieuw in te stellen en bevestig de bewerking door op de knop Ja te drukken (voor HTC P3450 Touch).

Stap 5

Druk tegelijkertijd op de GPS- en IE-functietoetsen aan de onderkant van de HTC Cruise en druk kort met de stylus op de zachte resetknop aan de onderkant van het apparaat (voor HTC Z3650 Cruise).

Stap 6

Blijf de GPS- en IE-knoppen ingedrukt houden totdat u wordt gevraagd om het apparaat volledig opnieuw in te stellen en bevestig de bewerking door op de knop "Ja" te drukken (voor HTC З3650 Cruise).

Stap 7

Druk tegelijkertijd op de volume-omlaagtoets en het midden van de HTC Diamond-joystick en druk kort op de aan/uit-knop van het apparaat (voor HTC P3700 Diamond).

Stap 8

Blijf de geselecteerde knoppen ingedrukt houden totdat het servicemenu op het scherm van het apparaat verschijnt en gebruik de volume-omhoogtoets om de formatteerbewerking uit te voeren terwijl de informatie op de flashdisk wordt opgeslagen, of selecteer de optie om alle gebruikersgegevens te wissen door op de volume omlaag opnieuw (voor HTC P3700 Diamond).

Aanbevolen: