Het Volume Van Muziek Verhogen

Inhoudsopgave:

Het Volume Van Muziek Verhogen
Het Volume Van Muziek Verhogen

Video: Het Volume Van Muziek Verhogen

Video: Het Volume Van Muziek Verhogen
Video: 🔊 ZO PAS JE HET VOLUME VAN EEN GELUIDSFRAGMENT AAN | 🔊 Audacity tutorial (eenvoudige oplossing!) 🔊 2024, Mei
Anonim

Bij het organiseren van een feestelijk evenement denken we vaak aan muzikale begeleiding. Natuurlijk willen we dat de muziek die we gebruiken zo hard mogelijk klinkt, omdat het vaak de algemene sfeer van het evenement bepaalt, en de helft van het succes van het evenement hangt af van het correct geselecteerde fonogram. Er zijn verschillende opties om het volume van een audiotrack te verhogen.

Het volume van muziek verhogen
Het volume van muziek verhogen

Noodzakelijk

  • - versterker
  • - akoestisch systeem
  • - computer
  • - het internet

instructies:

Stap 1

De eerste optie is de eenvoudigste. Pas de equalizerniveaus zo aan dat ofwel alle items op hun maximale niveau staan, of dat individuele frequenties worden overschat. Gebruik deze optie afhankelijk van het effect dat u wilt bereiken - het algehele volume of individuele frequenties verhogen.

Stap 2

Gebruik deze optie als u een versterker op de luidsprekers kunt aansluiten. De versterker verhoogt het volume van het weergegeven fonogram aanzienlijk, maar het belangrijkste is om het correct te kiezen in overeenstemming met het vermogen van uw luidsprekersysteem. Raadpleeg uw dealer voor de beste pasvorm.

Stap 3

Er is ook een optie om het volume van de audiotrack programmatisch te verhogen. Hiervoor heb je een muziekeditor nodig. Normaliseer het volume van de track naar het gewenste niveau en controleer of het geluid normaal is, en sla de bewerkte track vervolgens op uw computer op. Onthoud dat de muziek luid moet klinken, maar zonder interferentie of vervorming.

Aanbevolen: