Hoe Slim Te Formatteren

Inhoudsopgave:

Hoe Slim Te Formatteren
Hoe Slim Te Formatteren

Video: Hoe Slim Te Formatteren

Video: Hoe Slim Te Formatteren
Video: How To Hard Reset Infinix Smart 2 X5515 2024, Mei
Anonim

Het formatteren van een smartphone zal resulteren in het verlies van alle gebruikersinformatie, dus het is de moeite waard om alle mogelijke methoden te proberen om de telefoon aan en uit te zetten voordat u de formatteringsprocedure uitvoert. Het wordt ook aanbevolen om de geheugenkaart te verwijderen om beschadiging te voorkomen.

Hoe slim te formatteren
Hoe slim te formatteren

instructies:

Stap 1

Gebruik op Nokia-smartphones speciale codes om het apparaat te formatteren:

- * # 7780 # - om de originele telefooninstellingen te herstellen zonder gebruikersgegevens te verliezen;

- * # 7370 # - om de fabrieksinstellingen te herstellen met het verwijderen van alle gebruikersinformatie.

Stap 2

Als u geen speciale codes kunt gebruiken, selecteert u alternatieve methoden om uw smartphone te formatteren. Voor een apparaat met een drukknop - schakel de telefoon uit en druk tegelijkertijd op de toetsen "Bellen", 3 en *. Wacht tot het scherm wordt ingeschakeld en voer de code in (standaard 12345). Wacht tot de installatie is voltooid.

Stap 3

Voor touchscreen-smartphones met Symbian 3 moet u eerst het apparaat uitschakelen. Druk tegelijkertijd op de toetsen "Menu", "Power", "Camera" en "Volume omlaag". Wacht tot het telefoonscherm wordt ingeschakeld en het apparaat trilt.

Stap 4

Schakel bij touchscreen-smartphones met Symbian 9.4 ook eerst de telefoon uit. Druk daarna tegelijkertijd op de toetsen "Call", "End", "Power on" en "Camera". Wacht tot het scherm wordt ingeschakeld en het formatteringsproces is voltooid.

Stap 5

Voor touchscreen-smartphones met toetsenborden met Symbian 9.4 zal de toetsencombinatie anders zijn. Gebruik de pijl omhoog, de spatiebalk, de pijl terug en de aan/uit-toetsen. Wacht dan gewoon de reactie van het apparaat af.

Stap 6

Voor smartphones die door Samsung zijn gemaakt, zet u eerst het toestel uit. Druk vervolgens tegelijkertijd op de toetsen 8 en 0. Houd de toetsen ingedrukt totdat het scherm aan gaat. Wacht vervolgens tot het formatteringsproces is voltooid.

Stap 7

Schakel voor Nokia Series 80-smartphones het apparaat uit en verwijder de batterij. Verwijder de geheugenkaart en de simkaart Plaats de batterij terug en zet de telefoon aan. Houd de toetsen Ctrl, Shift en F ingedrukt wanneer het Nokia-logo verschijnt. Bevestig het formatteringsproces in het systeempromptvenster en wacht tot het proces is voltooid.

Aanbevolen: