Hoe Erachter Te Komen Waar Het Megafoonnummer Is

Inhoudsopgave:

Hoe Erachter Te Komen Waar Het Megafoonnummer Is
Hoe Erachter Te Komen Waar Het Megafoonnummer Is

Video: Hoe Erachter Te Komen Waar Het Megafoonnummer Is

Video: Hoe Erachter Te Komen Waar Het Megafoonnummer Is
Video: Megaphone Emote Tutorial | Arsenal Roblox 2024, Mei
Anonim

Gebruikers van mobiele diensten worden vaak geconfronteerd met de behoefte om uit te zoeken waar het Megafon-nummer is. Meestal is zo'n dienst nodig door ouders die zich zorgen maken over hun kind, of jonge geliefden die zich zorgen maken als de andere helft ergens in de avond verdacht lang te laat is. Mobiele operator Megafon stelt u in staat om te profiteren van speciale aanbiedingen en de locatie van de abonnee bijna gratis te bepalen.

Kies een geschikte dienst om een Megafon-abonnee te zoeken
Kies een geschikte dienst om een Megafon-abonnee te zoeken

instructies:

Stap 1

Gebruik de basisservice om erachter te komen waar het Megafon-nummer is. U kunt het activeren met het commando * 148 * abonneenummer # of spraakservice 0888. Elk van deze acties kost u slechts 5 roebel.

Stap 2

Bepaal de locatie van de Megafon-abonnee met behulp van de speciale site locator.megafon.ru. Na het juiste verzoek te hebben gedaan, ontvangt u een bericht op uw nummer met informatie over de locatie van de abonnee en zijn aanduiding op de kaart. Je kunt het zowel op je telefoon als op je computer zorgvuldig bekijken, afhankelijk van waar je de dienst hebt gebruikt. Houd er rekening mee dat u alleen met toestemming van de abonnee kunt achterhalen waar het Megafon-nummer is. Wanneer u een aanvraag verstuurt, krijgt de persoon die u nodig heeft een melding dat u zijn coördinaten wilt weten. De abonnee kan het verzoek bevestigen door een bericht met uw mobiele nummer te sturen naar 000888.

Stap 3

Probeer de "Navigator"-service, waarmee u ook kunt achterhalen waar het Megafon-nummer is. U kunt uw vrienden en familieleden vinden en hun coördinaten op een elektronische kaart bekijken. Tegelijkertijd kunt u met deze service de locatie van MTS-abonnees achterhalen. Gebruik het via USSD-verzoeken, sms of de website van de operator.

Stap 4

Voeg de abonnee toe aan de zoeklijst om zijn locatie te bepalen aan de hand van het megafoonnummer. Stuur een sms met het abonneenummer via de zeven naar 1400. Het is belangrijk om te onthouden dat de locatie van de Megafon-abonnee alleen is toegestaan met zijn toestemming. In dit geval ontvangt de abonnee een speciaal bericht op zijn telefoon, waarop hij positief moet antwoorden. Abonnees die een verzoek voor locatiebepaling accepteren, kunnen worden toegevoegd aan speciale lijsten voor een handiger gebruik van de dienst.

Stap 5

Gebruik een andere methode om erachter te komen waar het megafoonnummer is. Het is vooral handig voor ouders die hun kind onder controle willen houden. De dienst van deze operator heet "Beacon" en werkt onder speciale voorwaarden binnen de Ring-Ding- en Smeshariki-tarieven. Gebruik het commando * 141 # om de locatie van het kind op nummer te achterhalen.

Aanbevolen: