Hoe Een Alarm In Iphone In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Alarm In Iphone In Te Stellen
Hoe Een Alarm In Iphone In Te Stellen
Anonim

Een wekker is een onvervangbaar iets voor werkende mensen. Met de komst van Iphone-telefoons kun je niet alleen op tijd, maar ook comfortabel wakker worden met een individueel gekozen melodie. Je hoeft alleen de juiste instellingen te kiezen.

Hoe een alarm in Iphone in te stellen
Hoe een alarm in Iphone in te stellen

Noodzakelijk

Iphone

instructies:

Stap 1

Activeer de toepassing Klok. Om dit te doen, klikt u op het bureaublad (meestal op de allereerste) op het pictogram waarop de klok is afgebeeld. Op het onderste paneel in het venster dat wordt geopend, ziet u verschillende mogelijke opdrachten. Selecteer "Alarm".

Stap 2

Klik op het + icoon om een nieuw alarm toe te voegen. Dit pictogram bevindt zich in de rechterbovenhoek van het scherm.

Stap 3

Selecteer in het nieuwe venster de instellingen die je nodig hebt voor je alarm. U kunt het alarm bijvoorbeeld zo instellen dat het op een bepaald tijdstip op elke gewenste dag van de week wordt herhaald. Dan maakt je Iphone je op maandag, woensdag en vrijdag om 7.00 uur wakker. Om terug te keren naar het instellingenmenu, klikt u op "Terug" in de linkerbovenhoek.

Stap 4

Stel het geluid in waarmee u wakker wilt worden. De fabrikant biedt meer dan 20 interessante opties om uit te kiezen. Als je er niet van houdt, maak en stel je eigen wekker in via iTunes.

Stap 5

Activeer de Snooze-functie. Dit biedt de mogelijkheid om het alarm opnieuw te programmeren nadat het 10 minuten van tevoren is afgegaan. Deze functie is vooral handig voor mensen die 's ochtends niet meteen "op een oproep" kunnen staan. Na tien minuten herinnert de Iphone u er vriendelijk aan dat het tijd is om op te staan.

Stap 6

Met de Label-functie kunt u het alarm van uw keuze een naam geven. Dit is bijvoorbeeld handig als u het alarm instelt als herinnering om belangrijke taken uit te voeren. Of laat de Iphone je gewoon goedemorgen wensen.

Stap 7

De tijd instellen. Scroll met het linkerwiel om het gewenste uur te selecteren en met het rechterwiel om de minuten te selecteren. Klik op het pictogram Opslaan (rechterbovenhoek).

Stap 8

Om een van de alarmen te verwijderen, klikt u op "Bewerken" in de linkerbovenhoek. Naast elke ingestelde tijd verschijnt een rood pictogram. Klik erop en bevestig de selectie met de pop-upknop "Verwijderen". Gebruik het pictogram "Voltooien" om het verwijdermenu te verlaten.

Aanbevolen: