LG X Cam-smartphone: Voor- En Nadelen

LG X Cam-smartphone: Voor- En Nadelen
LG X Cam-smartphone: Voor- En Nadelen

Video: LG X Cam-smartphone: Voor- En Nadelen

Video: LG X Cam-smartphone: Voor- En Nadelen
Video: LG X Cam: трехкамерный смартфон 2024, September
Anonim

Van oudsher zijn smartphones van LG van goede kwaliteit en een behoorlijk aantal functies voor een relatief betaalbare prijs. Smartphone LG X Cam heeft al deze voordelen in één model samengevat en stelt de gebruiker in staat een heel multimedia-informatiecentrum op zak te krijgen.

LG X Cam-smartphone: voor- en nadelen
LG X Cam-smartphone: voor- en nadelen

Smartphone LG X Cam (LG-K580ds) heeft een klassieke body met goede ergonomie. Het scherm neemt bijna het hele voorste deel in beslag en de frames interfereren nauwelijks met de beoordeling. De schermdiagonaal is vrij gebruikelijk voor modellen van dit niveau - 5,2 inch met een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Dit scherm is voldoende voor zowel kleurrijke games als gemakkelijk af te lezen.

Het apparaat is voorzien van alle benodigde interfaces. Dit geldt ook voor internettoegang. De telefoon heeft moderne LTE. Dienovereenkomstig, als een gebruiker snelle toegang tot het netwerk nodig heeft, zal hij het kunnen gebruiken.

Het toestel heeft een acht-core processor met een kloksnelheid van 1,14 GHz op elke core. Dit is een redelijk goede indicator, maar tegenwoordig zijn er krachtigere apparaten voor hetzelfde geld.

De telefoon wordt aangestuurd door het moderne Android 6.0 besturingssysteem en ondersteunt alle moderne applicaties uit de Play Market.

Vooral de camera is interessant. Het is vanwege de camera dat de smartphone een Cam-voorvoegsel heeft. De telefoon heeft drie camera's. Een daarvan is een groothoeklens, de tweede is de voorkant en een traditionele achteruitrijcamera met autofocus. Cameraresolutie - respectievelijk 5, 8 en 13 megapixels. De groothoekcamera is interessant omdat hij in staat zal zijn om interessante landschappen vast te leggen en in één frame te passen, zoals scènes die op een gewone smartphone misschien niet in het frame passen. Ondanks de extravagantie van het idee, zijn de camera's niet erg indrukwekkend in de algehele kwaliteit van de afbeeldingen. Het niveau is iets beter dan gemiddeld. Bovendien geldt dit zowel voor video als voor fotografie. De beelden zijn soms luidruchtig en niet bijzonder scherp.

Het beeld wordt aangevuld door een zwakke 2520 mAh-batterij, die om de een of andere reden niet verwijderbaar is.

Samenvattend kunnen we de telefoon aanbevelen voor aankoop aan diegenen die gewoon een goede en betrouwbare smartphone met een goede camera willen. Dit wil niet zeggen dat het apparaat krachtig is. Het apparaat is meer een behoorlijk gemiddelde dan het vlaggenschip. Alle toepassingen zullen werken, maar met af en toe verzakking. De camera is de meest voorkomende, maar met panoramische opnamen. Het apparaat zal volledig voldoen aan de behoeften van de meeste gebruikers. Met een zwakke batterij met een krachtige processor en LTE kan de smartphone echter niet langer dan een halve werkdag in actieve modus werken zonder opladen.

Aanbevolen: