Hoe Samsung ATIV S . Te Kopen

Hoe Samsung ATIV S . Te Kopen
Hoe Samsung ATIV S . Te Kopen

Video: Hoe Samsung ATIV S . Te Kopen

Video: Hoe Samsung ATIV S . Te Kopen
Video: Samsung Ativ S: Windows Phone по-корейски (2012) – ретроспектива! 2024, April
Anonim

Op 2 september presenteerde Samsung zijn nieuwe smartphone Samsung Ativ S. Het belangrijkste kenmerk was dat het de eerste officieel aangekondigde smartphone is op het nieuwe Windows Phone 8-besturingssysteem.

Hoe Samsung ATIV S. te kopen
Hoe Samsung ATIV S. te kopen

De overgrote meerderheid van de smartphones die momenteel worden uitgebracht, draaien op het Android-besturingssysteem van Google. Samsung Ativ S werd het eerste toestel in deze serie op het nieuwe besturingssysteem Windows Phone 8, waarvan de ontwikkeling recentelijk door Microsoft werd afgerond. Interessant is dat Samsung enkele dagen voorsprong heeft op zijn oude rivaal Nokia, die ook zijn eigen lijn smartphones heeft uitgebracht op basis van dit besturingssysteem.

Op aandringen van Microsoft was het tijdens de presentatie verboden om de nieuwe smartphone te fotograferen terwijl deze aan stond, zodat het onmogelijk was om de kenmerken van de interface van het nieuwe besturingssysteem in detail te zien. De noodzaak van een dergelijke geheimhouding kan alleen worden verklaard door de wens om de belangstelling voor het nieuwe besturingssysteem op te wekken. De vorige versie van Windows Phone 7 is in alle opzichten verloren gegaan aan Android OS, dus Microsoft heeft goede hoop dat Windows Phone 8 de situatie zal kunnen oplossen. De tijd zal leren of het nieuwe besturingssysteem erin zal slagen om Android onder druk te zetten.

Afgaande op de aangegeven technische kenmerken, zal de smartphone een van de leiders zijn op de markt voor mobiele apparaten. Het heeft een groter HD-scherm van 4,8 inch en een resolutie van 1280 x 720 pixels: aan de ene kant is dat goed, maar een groter toestel is moeilijker met één hand te bedienen. De achterkant is wat ruw gemaakt, er zitten geen vingerafdrukken op. Het apparaat heeft een dual-core processor Qualcomm 1.5 GHz, twee camera's - de belangrijkste op 8 Mp en de voorste op 1, 9 Mp, ingebouwd geheugen in versies 16 en 32 GB, RAM 1 GB. Full HD-video-opname wordt ondersteund.

Het gemak van het gebruik van de nieuwe smartphone is nog niet in te schatten, je zult moeten wachten tot Samsung en Microsoft hem beter mogen leren kennen. De exacte prijs van de nieuwe gadget is nog niet bekend gemaakt, hij is nog niet te koop. Sommige Europese online retailers beginnen er echter al pre-orders voor te accepteren. In het bijzonder biedt de Nederlandse winkel PDAshop om Samsung Ativ S met 16 GB geheugen te bestellen voor 549 €.

Aanbevolen: